Premiera in vestul tarii. Studentii Facultatii de Economie vor face practica in cadrul Ministerului Finantelor Publice

De M.S.
Reactualizat la:
UVT a incheiat un protocol de colaborare cu Ministerul Finantelor Publice
UVT a incheiat un protocol de colaborare cu Ministerul Finantelor Publice
Premieră în învăţământul superior din vestul ţării. Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara este singura instituţie de învaţământ superior din judetele din zona de vest a Romaniei care a încheiat un protocol de colaborare cu Ministerul Finanţelor Publice.

Protocolul are ca obiectiv posibilitatea de desfăşurare a practicii studenţilor şi masteranzilor Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor în cadrul Ministerului Finanţelor Publice şi în toate unităţile subordonate acestuia, în intreaga ţară. Studenţii care vor face stagiile de practica vor fi selectati în urma unor criterii stabilite de catre cadrele didactice ale facultăţii. În acelaşi timp, FEEA – UVT va sprijini Ministerul Finantelor Publice în recrutarea de personal de specialitate din rândul studenţilor, masteranzilor şi a absolvenţilor. „Protocolul pe care l-am încheiat cu Ministerul Finanţelor demonstrează încă o dată recunoasterea naţională pe care o are facultatea noastră. Reprezentanţii ministerului au mai anuntat ca vor înştiinţa facultatea de oportunităţile academice oferite de minister şi de partenerii săi naţionali şi internaţionali. Studenţii nostrii vor avea posibilitatea să efectueze stagii de practică în instituţii ale statului român astfel încât să înţeleagă mecanismele de funcţionare ale sistemului financiar la nivel macro şi micro-economic, urmând ca atunci când vor absolvi facultatea să fie mai pregatiţi şi mai bine poziţionati în competiţia pentru găsirea unui loc de muncă”, spune prof. dr Marilen Pirtea, decanul FEEA. Protocolul este încheiat pe o perioadă nelimitată.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !