Pregatirea de specializare a angajatilor din sistemul camerelor de comert se va finaliza la Timisoara

De M. Hoster
Pregatirea de specializare a angajatilor din sistemul camerelor de comert se va finaliza la Timisoara
Pregatirea de specializare a angajatilor din sistemul camerelor de comert se va finaliza la Timisoara
Camera de Comerţ Timiş a fost coordonator al proiectului intitulat “Schemă inovativă de adaptabilitate și specializare S.I.A.S.”. Iată că acesta a ajuns la final. Pregătirea a oferit reprezentanţilor camerelor de comerţ din România posibilitatea să se perfecţioneze pentru a oferi servicii de calitate membrilor organizaţiilor.

Proiectul a fost cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, fiind derulat împreună cu camerele de comerţ ale judeţelor Bacău, Brașov, Prahova, Satu-Mare și Vâlcea, Universitatea de Vest Timişoara, Escola Profissional Cristóvăo Colombo (Portugalia) și MONDIMPRESA (Agenție a Uniunii Camerelor de Comerț din Italia).

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş va organiza ultimul schimb de experienţă şi bune practici național la Timișoara. Din cauza numărului mare de participanți, acesta se desfășoară în două etape: în perioada 19 – 22 martie 2013 și la sfârșitul lunii mai 2013.

Ca urmare a schimburilor de experienţă naţionale realizate, a crescut volumul serviciilor oferite de camerele de comerţ şi au apărut servicii noi. Astfel, a crescut considerabil volumul de servicii oferite de CCIA Timiş prin Centrul de Mediere a Litigiilor, al serviciilor de emitere a certificatului de forţă majoră şi de înregistrare a gajurilor în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare. Proiectul este o premieră pentru sistemul cameral din România şi va conduce la creşterea adaptabilităţii angajaților camerelor de comerț la cerințele mediului economic cât şi la alinierea sistemului cameral românesc şi implicit a serviciilor oferite firmelor la standardele de calitate europene, internaționale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor