Pregateste-ti silueta pentru plaja slabind natural, fara efect yoyo. Acum se poate! (P)

Pregateste-ti silueta pentru plaja slabind natural, fara efect yoyo. Acum se poate! (P)
Poate ca suna ciudat (de obicei ne ferim de ulei si de alte grasimi cand vrem sa slabim),dar chiar exista grasimi care elimina kilogramele in exces.

In fata culturii fast-food si a mancarurilor care abunda in grasimi si glucide, oamenii de stiinta se confrunta cu un paradox. Se pare ca in incercarea noastra de a pierde in greutate, nu mancam suficiente grasimi, sau mai exact nu consumam grasimi bune. O astfel de grasime este si acidul linoleic conjugat (CLA).

Acidul linoleic conjugat a fost descoperit in anii ’80 de catre un grup de cercetatori interesati de factorii anticancerosi prezenti in carnea de vita. Studiile desfasurate au scos la iveala, spre surpriza acestora, efectele acestui acid de reducere a acumularii de grasime corporala si a repartitiei neadecvate a nutrientilor.

Acidul linoleic conjugat (CLA) se gaseste in carnea rosie, in carnea de miel si in lactate. Dar, desi aceste alimente contin grasimi bune, ele nu sunt acceptate intr-o dieta, pentru ca au un aport mare de calorii si contin grasimi saturate, considerate factori declansatori ai cancerului si ai bolilor de inima, iar corpul uman nu poate trasforma, singur, acidul linoleic in CLA.

In acest mod au aparut in SUA primele suplimente cu acid linoleic conjugat. Testele clinice desfasurate au extaziat lumea medicala : formulele, care contineau acid linoleic conjugat, au dus la scaderi semnificative ale IMC (indice de masa corporala) la adultii sanatosi, independent de dieta.

Dupa SUA, a urmat Europa, mai precis un laborator francez care, spre deosebire de laboratoarele americane, s-a indreptat catre natura, pentru a obtine cea mai mare concentratie de acid linoleic conjugat. O banala planta le-a oferit solutia. A fost dovedit ca sofranelul (carthamus tinctoris) este bogat in ulei de cartamina, acesta fiind cel mai abundent in acizi linoleici, dintre uleiurile esentiale si vegetale. Acidul linoleic conjugat, extras din uleiul de cartamina din sofranel a fost concentrat intr-o capsula lichida de ultima generatie, iar produsul a primit numele SafraLine.

Acidul linoleic conjugat din SafraLine confirma din plin rezultatele: accelerarea arderilor, reducerea poftei de mancare, accelerarea metabolizarii grasimilor, mentinerea masei musculare, reducerea nivelului de cortizol, supranumit „hormonul stresului” si considerat responsabil pentru acumularea grasimii in organism.

Dupa succesul inregistrat in Franta, SafraLine isi castiga un bun renume si in celelalte tari europene. Nu este de mirare, avand in vedere calitatea rezultatelor (unele persoane au slabit chiar si peste 30 kg!) si sursele naturale folosite, ceea ce il transforma intr-un produs lipsit de contraindicatii.

Vestea buna este ca acum si publicul roman se poate bucura de toate efectele benefice ale acestei cure inovatoare. Site-ul importatorului este www.safraline.ro, iar lansarea produsului aduce cu sine si surprize. Pe langa reducerea de lansare de 50%, veti beneficia gratuit si de o solutie 100% naturala de drenaj limfatic. Astfel ca, la pret de 1, veti primi 2 produse care lupta activ impotriva kilogramelor in exces, a retentiei de apa si a aspectului de coaja de portocala al pielii.
Regulament de plasare a anunturilor