Prefectura Timiş mediază conflictele din judeţ

1Comentariu
Prefectura Timiş mediază conflictele din judeţ
Subprefectul Laviniu Bedrosian a făcut pe mediatorul interetnic. El s-a deplasat la Racoviţa, la invitaţia Agenţiei Naţionale pentru Rromi- Biroul Regional Vest, care sesizase că în localitate există unele neînelegeri între cetăţenii de etnie rromă şi cei de altă naţionalitate.

La discuţii au fost invitaţi cei din conducerea Primăriei, consilieri locali, reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cetăţeni din comună. În timpul discuţiilor a reieşit faptul că, în Racoviţa, nu există conflicte interetnice, ci doar cazuri izolate de diferende între locuitorii comunei Pe de altă parte a reieşit, însă, faptul că a crescut, în ultima perioadă, numărul de infracţiuni în localitate. Subprefectul Laviniu Bedrosian a subliniat faptul că doar pe calea dialogului se pot rezolva problemele dintre locuitorii comunei. Totodată, reprezentanţii Poliţiei au propus realizarea unui parteneriat între autorităţile locale, poliţie şi comunitatea locală. Pe de altă s-a discutat despre problemele cu care se confruntă locuitorii comunei, una dintre ele fiind legată de urmările inundaţiilor din 2005. Concret, unii locuitori din Racoviţa au sesizat faptul că nu au primit suficiente materiale pentru reconstrucţia locuinţelor. Subprefectul Laviniu Bedrosian a recomandat o mai bună comunicare între autorităţile locale şi cetăţenii, pentru rezolvarea problemei.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor