Prefectul s-a supărat pe Lugoj

3Comentarii
Prefectul s-a supărat pe Lugoj
Prefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, a atacat în contencios administrativ două dintre hotărârile primăriei Lugoj. Prima, se referă la schimbarea destinaţiei pentru o importantă suprafaţă de teren din municipiul de pe Timiş.

Municipalitatea a solicitat iniţial o suprafaţă de 127 de hectare, teren necesar pentru realizarea unui parc industrial. Se pare că primăria s-a răzgândit şi acum se cere acordarea terenului pe Legea Fondului Funciar. „Ei doresc să dea 100 de hectare la revoluţionari. Decizia nu poate fi luată de consiliul local, există o comisie de fond funciar care se ocupă de asemenea probleme”, a spus Drăgănescu. În consecinţă, a fost decisă atacarea în contencios administrativ, de către prefectură, a deciziei luate. O altă atacare în contencios, tot legată de Lugoj, se referă la un teren acordat pentru construcţia de locuinţe sociale. Aşadar, primăria a solicitat acordarea unui teren pentru realizarea de locuinţe sociale, aceastea fiind realizate, conform legii, de primărie, urmând să rămână în proprietatea instituţiei. Se pare că Primăria a adăugat la destinaţia terenului şi realizarea de parcuri şi locuinţe individuale, adică…vile. Ministerul Apărării, cel care a renunţat la teren pentru binele societăţii, s-a sesizat şi a anunţat Prefectura. Instituţia a luat act de „adăugire” şi a decis să atace măsura în contencios administrativ.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor