Prefectul ameninţă că va da nume

1Comentariu
Prefectul ameninţă că va da nume
Prefectul Ovidiu Drăgănescu atenţionează aleşii care nu şi-au depus declaraţiile de avere şi cele de interese să o facă cât mai curând.

Vizaţi de interesul manifestat de Prefectură sunt primarii, viceprimarii, consilierii locali şi cei judeţeni. Toate documentele depuse sau nu de aceştia vor fi luate la „lins” de specialiştii instituţiei Prefectului. În consecinţă, cine se mai ştie cu musca pe căciulă ar trebui să se aştepte la controale în următoarele săptămâni, dacă nu se grăbesc să depună documentele necesare. Prefectul a mai declarat că ştie persoane, aflate în incompatibilitate dar nu dă încă nume. „Mulţi dintre aceştia sunt membri în consiliile de adminsitraţie în diverse firme, au fost numiţi pe tot felul de algoritme politice încă dinainte de a deveni conislieri locali sau judeţeni. Ei ocupau aceste funcţii dar nu reprezentau autorităţile. Am spus că au fost concedii, societăţile respective nu au avut activitate, dar de la 1 septembrie aceste firme au început să funcţioneze din nou, consiliile locale şi judeţene s-au reunit. Îi sfătuiesc să îşi rezolve situaţiile. În caz contrar vor fi verificaţi”, a declarat prefectul Ovidiu. Statutul de membru în aceste consilii de administraţie cu cel de aleşi ai poporului nu sunt compatibile. Excepţiile apar doar în momentul în care respectivii aleşi sunt numiţi în consiliile de administraţie la societăţile de stat sau regiile autonomie, numai în calitate de reprezentanţi ai instituţiilor unde activează (spre exemplu, consiliul local), şi numai cu mandat de reprezentare din partea respectivei instituţii.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor