Posta a adunat peste 10.000 de carti ce vor fi donate bibliotecilor din localitatile rurale

1Comentariu
Posta a adunat peste 10.000 de carti ce vor fi donate bibliotecilor din localitatile rurale
Câteva mii de cărţi vor lua drumul satelor pentru a completa bibliotecile publice. Direcţiile de poştă din partea de vest a ţării au participat la o campanie socială intitulată „O carte deschide o lume nouă” şi derulată în toată ţara de Compania Naţională Poşta Română.

În cadrul programului, la sediile oficiilor poştale din fiecare localitate unde Poşta este prezentă au fost instalate cutii în care clienţii, dar şi angajaţii, au fost rugaţi să doneze cărţi.

În total peste 10.000 de asemenea volume, din cele mai variate domenii, au fost adunate la nivelul regiunii Vest. În judeţul Hunedoara s-au colectat 5.000, cele mai multe, iar în Timiş în jur de 3.000 de cărţi au fost strânse în urma campaniei. Acţiunea a demarat pe data de 1 iunie şi a durat până pe 1 septembrie, am aflat de la Nelu Balaş, directorui Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara

La nivelul Timişului am reuşit să adunăm peste 3.000 de cărţi. Acestea au fost sortate şi puse pe domenii. O primă parte dintre volume vor fi donate către biblioteca şcolară din localitatea Satchinez. Le mulţumim celor care au participat la această campanie”, ne-a declarat Luminiţa Andreescu, conducătorul Oficiului Judeţean Reţea Poştală Timiş. În cazul în care va fi nevoie, instituţia donatoare va încerca şi dotarea cu rafturi a bibliotecii.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor