Porţi deschise la Waldorf

Liceul Waldorf
Liceul Waldorf
TIMIŞOARA – Liceul Waldorf din Timişoara îşi deschide porţile pe 18 mai pentru toţi elevii interesaţi să urmeze cursurile acestei şcoli. Ei vor putea participa la ateliere artistice, pe tipuri de aptitudini, unde sunt îndrumaţi de profesorii liceului.

Cei care vor să înveţe la Waldorf se pot înscrie în perioada 21-23 mai, când are loc depunerea dosarelor. La înscriere candidaţii au nevoie de o cerere tip, buletinul, dar şi o anexă a fişei de înscriere eliberată de unitatea şcolară la care aceştia urmează în acest moment cursurile gimnaziale.

Între 25 şi 27 mai, au loc probele de aptitudini: la limba şi literatura română (interviu) şi o probă artistică (la alegerea candidatului, una din următoarele probe: artă plastică, muzică, artă dramatică). Rezultatele vor fi afişate în 28 mai la sediul Liceului Waldorf.

Această şcoală din Timişoara este o unitate de învăţământ de stat, care adoptă o alternativă educaţională recunoscută de Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului şi care funcţionează în România de 17 ani. Şi în alte câteva oraşe din ţară există astfel de licee. Elevii care optează pentru admiterea la Liceul Waldorf, unde se susţin probe de aptitudini, nu mai participă la repartizarea computerizată.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor