Politistii de frontiera din Timis isi cauta colegi

De B.D.
Reactualizat la:
Politistii de frontiera din Timis recruteaza personal
Politistii de frontiera din Timis recruteaza personal
Polițiștii de frontieră recrutează personal. În perioada 3-14 iunie se fac recrutări pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2013. Înscrierile se fac la sediul Poliției de Frontieră Timișoara, în zilele de luni, miercuri și joi.

Academia de Poliție  „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliție, specializarea „ordine și siguranță publică” dispune de 30 de locuri pentru studii universitare de licență, cu durata de  trei ani. Dintre aceste locuri unul este rezervat pentru romi și unul pentru o altă minoritate.  Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea dispune de 60 de locuri pentru studii postliceale. De asemenea, două locuri sunt rezervate pentru elevi de etnie romă și unul pentru alte minorități.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara recrutează candidaţi si pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Nationale, pe locurile Ministerului Afacerilor de Interne, sesiunea 2013. Academia Tehnică Militară  dispune de cinci locuri, respectiv un loc pentru Poliția de Frontieră la inginerie de armament, rachete și muniții; armament, aparatură artileristică  și sisteme de conducere a focului, alt loc la ingineria autovehiculelor; blindate, automobile și tractoare, alt loc la inginerie electronică  și telecomunicații, transmisiuni și două locuri la inginerie electronică și telecomunicații; calculatoare și sisteme informatice pentru apărare și securitate națională.

Înscrierile pentru recrutare se fac în perioada 3-14 iunie 2013,  în zilele de luni, miercuri și joi, între orele 10.00 – 15.00, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara.

Pentru informarea detaliată cu privire la condiţiile de înscriere şi participare, cei interesaţi pot  accesa site-ul  Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti la adresa  http://www.academiadepolitie.ro, precum şi site-ul Şcolii de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” Oradea la adresa www.avramiancu.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor