Poliţiştii comunitari iau pulsul cartierelor pedalând

Reactualizat la:
Poliţiştii comunitari iau pulsul cartierelor pedalând
Poliţiştii comunitari din Timişoara vor patrula, timp de două zile, cu bicicletele, prin câteva dintre cartierele oraşului, pentru a vedea, pe teren, care sunt probleme cu care se confruntă locuitorii.

Reprezentanţii Poliţiei Comunitare spun că organizează periodic astfel de acţiuni, pentru că agenţii se pot deplasa mai uşor cu bicicletele pentru a lua pulsul tuturor zonelor din oraş. Într-o primă fază, poliţiştii comunitari vor discuta cu locuitorii din cartierele Fabric, Buziaşului, Soarelui şi Girocului, urmând ca şi celelalte cartiere ale urbei să fie verificate de către patrulele pe două roţi în perioada următoare.

La aceste discuţii şi-au anunţat prezenţa şi reprezentanţii consiliilor consultative de cartier, care sunt familiarizaţi cu problemele care le produc disconfort timişorenilor. În măsura în care aceste probleme ţin de competenţa agenţilor comunitari, aceştia vor încerca să le rezolve. Dacă nu, le vor transmite mai departe, celor în măsură să-i ajute… Cetăţenii care doresc să facă sesizări la Poliţia Comunitară pot suna la telefon 0256/ 246.112 sau la dispeceratul permanent, la 968.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor