Poliţiştii comunitari controlează comerţul cu maşini pe străzi

7Comentarii
Poliţiştii comunitari controlează comerţul cu maşini pe străzi
Cine scoate autoturisme spre vânzare pe străzi şi prin parcări riscă amenzi de 1.000 de lei. Poliţiştii comunitari din Timişoara au făcut mai multe controale în zona Pieţei Mehala, unde maşinile sunt expuse în continuare spre vânzare pe domeniul public, şi nu în locurile special amenajate.

Mulţi timişoreni au reclamat că anumite zone din oraş s-au transformat în pieţe de maşini, fără să fie amenajate special în acest sens, iar persoanele care îşi scot autoturismele spre vânzare blochează străzile şi parcările pentru lungi perioade de timp. Agenţii de la Secţia 2 Poliţie Comunitară au făcut în ultima perioadă verificări pe strǎzile Lt. Ovidiu Balea, Crişan, Cloşca şi Grigore Alexandrescu, pentru a depista persoanele care încalcă Hotărârea de Consiliu Local 446 din 2008, prin care se interzice expunerea spre vânzare a autovehiculelor pe domeniul public. Cu această ocazie, autorităţile au legitimat 16 persoane, dintre care patru s-au ales cu avertismente. Au fost constatate şi aplicate 6 sancţiuni, în valoare de 6.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor HCL 446, şi totodată agenţii au aplicat 9 autocolante pe parbrizele maşinilor pe care le-au găsit cu anunţ de vânzare pe străzi. În aceste cazuri, autorităţile încearcă acum să-i identifice pe proprietari.

Spre exemplu, Costel D., de 41 ani, cu domiciliul în Bucuresti, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a ocupat domeniul public prin expunerea spre vânzare a unui autoturism pe strada Grigore Alexandrescu.

Timişorenii care vor să semnaleze astfel de lucruri şi să depună sesizări pot suna la Poliţia Comunitară, la numerele de telefon 0256/ 246.112 – Secţia 1, 968 – dispecerat, sau 0256/ 471.479 – Secţia 2.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor