Poliţiştii comunitari confiscă de la flori la cazane de ţuică

3Comentarii
Poliţiştii comunitari confiscă de la flori la cazane de ţuică
Agenţii comunitari din Timişoara au luat în vizor în ultima perioadă comercianţii care ignoră legea. Ei au efectuat în aceste zile mai multe controale în pieţele agro-alimentare, pentru a depista persoanele care vând vechituri sau alte mărfuri, fără autorizaţie. Au fost aplicate peste 20 de sancţiuni, în valoare de peste 9.000 de lei.

Poliţiştii comunitari au făcut verificări în Pieţele Giroc, Doina, Iosefin şi Podul Dacilor – Cârţan, dar şi zonele Lipovei, Aradului şi Torontalului. Agenţii au descoperit mai multe persoane care comercializau produse fără a avea autorizaţie sau în locuri neautorizate pentru astfel de activităţi. Drept urmare, aceştia au fost sancţionaţi, iar marfa confiscată. Printre bunurile confiscate au fost şi aproape 40 de kilograme de haine uzate, 20 de cărţi, aparatură electrocasnică nefuncţională, flori, porumb pentru fiert, dar şi un cazan pentru prepararea ţuicii. Cazanul era expus spre vânzare pe strada Livezilor, de către un bărbat de 27 de ani, din localitatea Strehaia. Pe lângă sancţiunea de 150 de lei, bărbatul a rămas şi fără marfă. Florile vor ajunge la societatea Horticultura, iar porumbul la Cantina Socială, în timp cecărţile, electrocasnicele şi hainele vechi vor fi predate la Finanţe, care va dispune distrugerea sau valorificarea lor, după caz.

Agenţii comunitari vor continua acţiunile, cu atât mai mult cu cât cetăţenii care locuiesc sau trec prin zonele în care sunt practicate astfel de acte de comerţ sunt mulţumiţi de faptul ca se iau măsuri pentru eliberarea trotuarelor, mai ales că aceşti comercianţi lasă de cele mai multe ori mizerie în urma lor.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor