Poliţia Rutieră pune primăria la reparat gropi, la Timişoara

67Comentarii
Poliţia Rutieră pune primăria la reparat gropi, la Timişoara
Oraşul Timişoara s-a umplut din nou de gropi în urma căderilor de zăpadă şi a îngheţului. Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos, ameninţă Primăria Timişoara cu amenzi, în cazul în care nu va lua măsuri pentru plombarea „craterelor” apărute în asfalt. Imagini  |  Video Video

Eternele gropi le fac viaţa grea şoferilor timişoreni, care îşi distrug maşinile. După deszăpeziri, îngheţ şi topirea zăpezii, carosabilul a avut de suferit. Pe străzile din oraşul Timişoara au apărut o mulţime de gropi noi, multe „plombe” au sărit din asfalt sau vechile gropi par să se fi adâncit. Nu mai vorbim de capacele de canal care s-au afundat în asfalt şi pe care conducătorii auto le resimt din plin.

Poliţia Rutieră a început, de miercuri, să verifice starea carosabilului. „Am dispus şefului Biroului Poliţiei Rutiere Timişoara să verifice starea carosabilului din oraş, mă refer la gropi şi la semnalizare, tot ceea ce ţine de circulaţia pe drumurile publice, să informeze administratorul drumurilor despre situaţia constatată, în speţă Primăria Timişoara, şi, dacă nu se iau măsuri de remediere urgentă, administratorul drumului va fi amendat. Administratorul drumului poate răspunde contraventionale, civil sau penal, după caz”, ne-a declarat şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos. Acesta le recomandă conducătorilor auto să sune la dispeceratul Poliţiei Rutiere, la numerele de telefon 496.064 sau 402.703, sau direct la administratorul drumului, în cazul în care constată astfel de probleme, mai ales că este pusă în pericol şi circulaţia rutieră.

Acţiunile Poliţiei Rutiere vin şi în urma numeroaselor sesizări primite de la timişoreni. „Am primit o mulţime de sesizări de la cetăţeni şi am constatat şi noi, pentru că circulăm cu toţii pe drumurile din oraş, că în urma zăpezilor şi a ploilor drumurile s-au deteriorat foarte mult şi au apărut gropi de dimensiuni considerabile, care sunt periculoase. Vom atenţiona primăria, în scris, pentru remedierea situaţiei în regim de urgenţă”, a declarat inspector Marius Poenar, de la Biroul Rutier Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea, spune că drumurile din oraş vor fi plombate începând de săptămâna viitoare, de luni. Până atunci vor mai fi definitivate unele chestiuni legate de încheierea contractelor cu firmele care se ocupă de reparaţii, a precizat Boncea. Şeful Direcţiei de Drumuri şi Transporturi din cadrul municipalităţii, Culiţă Chiş, nu a putut fi contactat telefonic.67Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor