Poli rămâne fără bani

6Comentarii
Poli rămâne fără bani
Timişoara - Ruptură la semicerc. Principalul finanţator al echipei de handbal CSU Poli, Georgică Cornu şi-a retras sprijinul bănesc de la echipă din cauza evoluţiilor dezamăgitoare, dar şi a Federaţiei de resort, care face jocurile echipelor mari.

Grupul de firme Confort Izometal a fost alături de echipă 6 ani. În acest timp, handbaliştii au avut stabilitate financiară, dar nu au impresionat pe terenul de joc, reuşind doar două clasări pe locul 6. În sezonul trecut, echipa ar fi trebuit să retrogradeze, doar o schimbare de ultim moment a regulamentului, făcând ca echipa să rămână în prima Ligă. Sătul de mediocritatea echipei, dar şi de relaţiile proaste cu Federaţia, Georgică Cornu a preferat să spună „pa”, echipei de handbal: „Din păcate eforturile financiare masive din ultimii anii nu s-au regăsit în performanţe mai notabile. Echipa a avut în campionatul precedent o comportare mediocră, iar începutul actualei ediţii este similar. Perpetuarea politicii de sfidare şi desconsiderare a echipei noastre de către Federaţia Română de Handbal materializată prin arbitraje defavorabile, favorizarea altor cluburi în detrimentul nostru ce a culminat cu „cazul Sadoveacau cântărit de asemenea hotâritor – aşa cum i-am transmis presedintelui FRH – în luarea deciziei. Având în vedere cele menţionate precum şi modificarea strategiei de dezvoltare a grupului de firme pe care le conduc, am decis retragerea finanţării echipei de handbal Politehnica –Izometal, fără nicio pretenţie financiară chiar dacă sumele investite, numai în acest an au depăşit 400.000 de euro”, spune acesta. De cealaltă parte, conducerea Politehnicii regretă această despărţire. „Conducerea secţiei de handbal a luat act cu regret de hotărârea grupului de firme Izometal-Confort de a-şi retrage sprijinul financiar acordat echipei Politehnica Timişoara. În aceste condiţii, preocuparea noastră este asigurarea condiţiilor minimale de participare în Liga Naţională. Până la începutul returului împreună cu reprezentanţii Consiliului Local Timişoara, ai Consiliului Judeţean Timiş, ai Universităţii „Politehnica” şi ai unor posibili finanţatori se vor stabili condiţiile organizatorico-financiare şi obiectivele echipei de handbal pentru perioada următoare”, spune Vioreş Şerban, preşedintele secţiei de handbal a Politehnicii.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor