„Poli e pe locul doi”

Miodrag Belodedici analizează oferta de a deveni director tehnic la FRF, iar apoi va negocia şi cu Poli.Gruparea timişoreană i-a propus lui Miodrag Belodedici să se ocupe, în viitor, de centrul de copii şi de juniori al clubului alb-violet.

„Mie mi s-a oferit o funcţie la FRF şi am venit să discut să văd despre ce este vorba. Nu am primit nici o ofertă din partea lui Hagi, nici nu am discutat cu el. Oferta mi-a făcut-o Poli, dar aceasta a venit după propunerea de la FRF. Voi discuta cu federaţia, iar Poli este pe planul doi. Dacă nu mă înţeleg cu federaţia, vorbesc şi cu Poli”, a spus Belodedici, ieri, la sosirea din Spania.

„Mai întâi voi asculta ce mi se oferă, iar apoi voi putea pune eu condiţii”, a afirmat Belodedici. Fostul internaţional nu a dorit să facă comentarii în legătură cu opţiunile colegilor săi de generaţie la alegerile FRF din noiembrie.

„Eu vin de afară, nu pot să spun decât ce am auzit despre alegeri: că unii erau contra, alţii pentru. Eu sunt cam neutru”, a adăugat Miodrag Belodedici.
Regulament de plasare a anunturilor