Plătim dările la Finanţe online

2Comentarii
Plătim dările la Finanţe online
Din această lună, persoanele fizice îşi pot achita online, la bugetul de stat, prin intermediul cardurilor bancare, obligatiile fiscale. Românii noştri nu vor mai trebui să se chinuie cu cozi, îmbrânceli şi ore multe pierdute numai pentru a umfla veniturile la buget.

În noul sistem se pot stinge obligaţiile la impozitul pe venit, plăţile anticipate cu titlu de impozit, regularizările aferente impozitului pe venit şi obligaţiile fiscale accesorii aferente acestora. Vizate de plata electronică sunt mai multe categorii de venituri: venituri din activităţi comerciale; venituri din profesii libere; venituri din drepturi de proprietate intelectuală; venituri din cedarea folosinţei bunurilor; câştiguri din transferul titlurilor de valoare; venituri din operaţiuni de vanzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract; venituri din activităţi agricole; venituri din transferul proprietăţii imobiliare din patrimoniul personal, precum şi venituri din salarii pentru care angajaţii au obligaţia stabilirii, declarării şi plăţii impozitului pe venit. Cardurile acceptate sunt cele emise de orice bancă din România, sub siglele VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Cel care doreşte să beneficieze de noul sistem, va vizita adresa www.ghiseul.ro, îţi va crea un cont şi va alege obligaţia de plată. Scurt şi la obiect! Sistemul a fost dezvoltat de Ministerul Comunicaţiilor, exact pentru a se putea realiza plăţi facile ale obligaţiilor datorate de cetăţeni către instituţiile publice.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor