Plantati-va in gradina cele mai bune soiuri de vie si veti avea cel mai bun vin!

Reactualizat la:
Plantati-va in gradina cele mai bune soiuri de vie si veti avea cel mai bun vin!
ADVERTORIAL – Românii sunt mari iubitori de vin. Apreciază vinul, îl savurează, iar în ultimii ani au descoperit tot mai multe soiuri noi, de certă calitate. Dacă vreţi să renunţat la via ”bătrână” din curte şi doriţi să încercaţi ceva nou, de certă valoare, va trebui să porniţi chiar de la butaşi.


Vremurile când vinul făcut din strugurii din spatele grădinii, pentru prieteni, încep să dispară. Acum puteţi produce licoarea mult iubită, la o calitate care să aducă invidia tuturor, folosind soiuri noi, de cea mai bună calitate. Iar butaşul de vie care în următorii ani îţi va aduce cel mai bun vin, cel pe care îl visezi, în poţi obţine de la societatea Soarele din Vest.

La baza vinului bun stă butaşul selectat, plantat într-un sol corespunzător, îngrijit cu grijă, cu ustensile de calitate şi cu sfatul unor oameni pricepuţi. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Soarele din Vest vă oferă toate acestea, chiar la Timişoara. Cele mai bune produse profesionale de specialitate, provenind din Italia, toate la îndemâna dumneavoastră: butaşi viţă de vie şi sisteme de susţinere pentru viţă de vie, care prin programul de reconversie a viţei de vie oferă clienților și plantații ”La cheie”.

Punctul forte al societăţii, oferit celor interesaţi, este reprezentat de butaşii de viţă de vie altoită. Aceştia provin de la cea mai mare pepinieră de butaşi de vie altoită din lume, italienii de la Vivai Cooperativi Rauscedo. Cunoscută în întreaga lume, această podgorie vinde peste 60 milioane de butaşi viţă de vie altoiţi pe an, de care beneficiază 30.000 de podgorii din 35 de ţări ale lumii. Sunt 4.000 de soiuri/clone de butaşi de viţă de vie de varietăţi internaţionale: soiuri italiene, spaniole, portugheze, greceşti, chiar şi româneşti. Întreaga gamă de butaşi oferiţi este de proveniență certificată, fiind vorba de butaşi altoiţi, la client aceştia ajungând protejaţi cu pământ şi ambalaţi în cutii. Se comercializează o gamă extrem de largă de butaşi de vie: struguri albi sau roşii, pentru masă şi vin, chiar şi soiuri cu bobul fără sâmburi

Desigur, Soarele din Vest mai oferă şi întreaga gamă de produse aferente creşterii viei: şpalieri şi sârmă pentru legat vie, protecţii pentru butaşi, ancore şi tutori.

Toate produsele sunt disponibile în magazinul al societății pe strada Maramureş nr. 2, Timișoara şi online, la adresa www.butasivitadevie.ro.