Peste 600 de sancţiuni pentru căruţaşii timişoreni

8Comentarii
Peste 600 de sancţiuni pentru căruţaşii timişoreni
Căruţaşii continuă să circule pe drumurile publice timişorene, periclitând siguranţa celor din trafic. Circulaţia pe drumurile publice a vehiculelor cu tracţiune animală rămâne o problemă la nivelul municipiului Timişoara, fiind depistate numeroase situaţii în care posesorii de căruţe nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun ceilalţi participanţi la trafic.

Aceştia continuă să încalce prevederile legislaţiei locale, care interzice circulaţia în oraş a acestor vehicule. Poliţia Comunitară a organizat zeci de acţiuni pe această temă, în primele 11 luni ale anului, persoane care conduc atelaje pe arterele Municipiului fiind depistate aproape zilnic în trafic. Chiar în aceste zile, L. Daniel, de 31 de ani, din Moşniţa Veche a fost depistat şi sancţionat pentru că mergea cu căruţa pe str. Grigore Antipa. La fel şi F. Ioan, de 28 de ani, din Giroc, care se afla cu căruţa pe str. Azurului. Amenzile aplicate sunt de 300 lei, de la începutul anului şi până în prezent, numărul amenzilor acordate fiind de 610 sancţiuni. De asemenea, în aproximativ 20 de cazuri, când persoanele au recidivat sau de fiecare dată când au fost depistate au motivat că nu au acte de identitate, s-a luat măsura ridicării atelajelor şi depozitării la depozitul ADP. Astfel de situaţii au fost reclamate şi s-a acţionat ca urmare a semnalărilor venite din partea reprezentanţilor Consiliilor de Cartier din Ghiroda Nouă – Modern – Dorobanţi – Crişan, unde căruţaşii transportau contra unor sume de bani deşeuri provenite din construcţii pe care le abandonau în zona Aleea Ghirodei. În cartierele Mehala – Circumvalaţiunii I – Balta Verde – Mircea cel Bătrân, persoane care deţin atelaje cu tracţiune animală, circulau în zonă cu scopul de a colecta deşeuri urbane, materiale feroase, neferoase sau de a transporta deşeuri de materiale de construcţii. În Cartierele Girocului – Zona Soarelui pe str. Măgura, Mareşal C-tin Prezan, Stan Vidrighin, Aleea Sănătăţii circulau atelaje aparţinând persoanelor din comunele învecinate, care transportau fier vechi, deşeuri provenite din construcţii, iar uneori aceştia au devenit chiar agresivi. În Cartierele Ronaţ – Blaşcovici persoane din Săcălaz au obiceiul să vină cu atelaje peste câmp în cartierul Ronaţ şi apoi în alte cartiere pentru a colecta fier vechi şi deşeuri din construcţii pe care le uneori abandonează la ieşire din Timişoara spre Săcălaz.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor