Peste 20 de tone de deseuri adunate din Timisoara

De Delia S. Barbu
Tombola cu premii pentru cei care au colectat deseuri
Tombola cu premii pentru cei care au colectat deseuri
Aproximativ 21.000 kg deşeuri de echipamente electrice şi electronice au fost colectate la acţiunile de colectare din cadrul campaniei “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”, desfăşurată pe 20 şi 27 octombrie 2012 în Timişoara. Acţiunea a fost organizată de Asociaţia RoRec împreună cu Primăria Municipiului Timişoara.

În zilele de 20 şi 27 octombrie 2012, timişorenii au depus la punctele de colectare din Timişoara Nord, respectiv Timişoara Sud, aproximativ 21.000 kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Totodată, cele două acţiuni de colectare din Timişoara s-au bucurat de participarea a nu mai puţin de 80 de voluntari, care au înţeles cât de importantă este colectarea şi reciclarea deşeurilor electrice şi electronice. Call-center-ul pus la dispoziţie de Asociaţia RoRec, pentru preluarea gratuită de la domiciliu a echipamentelor voluminoase sau grele, a înregistrat 192 de comenzi de la cetăţenii interesaţi să se debaraseze de echipamentele vechi sau defecte.

“Rezultatele obţinute în urma celor două acţiuni desfăşurate în luna octombrie 2012 în Timişoara ne arată că cetăţenii au înţeles mesajul nostru şi au ales să facă fiecare un pas important către un mediu mai curat şi mai puţin poluat. Ne bucurăm că timişorenii ni s-au alăturat în misiunea noastră şi sperăm să găsim acelaşi entuziasm şi aceeaşi dragoste faţă de natură de fiecare dată când vom fi prezenşi în Timişoara”, a declarat Ionel Hornea, reprezentant zonal al Asociaţiei RoRec.

Cei peste 1.000 de timişoreni care s-au implicat în această acţiune de colectare şi au depus obiectele electrice şi electronice uzate au intrat într-o tombolă cu premii, la care s-au câştigat două combine frigorifice şi opt cuptoare cu microunde, opt aspiratoare, 10 cafetiere şi 12 mixere. Detaliile despre programul campaniei de mediu şi regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. şi pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informaţii despre campanii, despre colectarea DEEE şi despre un mediu curat.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor