Peste 20 de contestatii la concursul pentru functia de director de scoala in Timis

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
1Comentariu
Peste 20 de contestatii la concursul pentru functia de director de scoala in Timis
Peste 200 de profesori au dat examenul de director la mijlocul lunii octombrie. După afișarea rezultatelor a venit vremea depunerii contestațiilor. Peste 20 de profesori din Timiș au contestat rezultatul.

Într-o primă fază, din cei 220 de profesori care s-au înscris la examenul scris, 193 au promovat concursul, iar alți 23 de profesori nu au reușit să obțină note de trecere. După aceea au urmat interviurile și prezentarea planului managerial. Aceste interviuri s-au desfășurat în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie.

Acum, după desfășurarea tuturor probelor, a venit vremea contestațiilor. Nu mai puțin de 23 de contestații au fost depuse în Timiș la examenul pentru funcția de director. Practic, 21 de profesori au contestat rezultatele, pentru că doi dintre candidați au depus câte două conetstații, candidând pentru două posturi.

În total, au fost 245 de candidaturi care au trecut prin filtrul evaluării CV-ului și al planului managerial. Trebuie menționat că un profesor poate candida la mai multe școli sau poate opta să candideze și pentru funcția de director plin, dar și pentru cea de director adjunct. Astfel, din cele 245 de candidaturi, 73 au fost respinse.

Lista candidaților admiși și respinși o găsiți atașată acestui material, dar și pe cea a candidaților care au depus contestații.

Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute a se face până în 9 decembrie 2016. Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister este programată în data de 16 decembrie 2016.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor