Peste 100 de jandarmi la meciul Poli Timisoara – F.C. Botosani

De B.A.M
12Comentarii
Peste 100 de jandarmi la meciul Poli Timisoara – F.C. Botosani
Aproximativ 130 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara vor fi prezenţi la stadionul „Dan Păltinişanu” în timpul meciului de fotbal dintre A.C.S. Poli Timişoara şi F.C. Botoşani, care se va desfăşura vineri, meci încadrat în categoria celor cu grad mediu de risc.

Pe lângă cei aproximativ 130 de jandarmi, la punctele de acces în incinta stadionului „Dan Păltinişanu” se vor afla şi circa 70 de agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara.

„În cazul producerii unor incidente sau încălcări ale unor prevederi legale în incinta stadionului sau în afara acestuia, forţele de ordine pot fi sesizate de orice persoană sau se sesizează din oficiu. Restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive se execută de către efectivele de jandarmi, din iniţiativa comandatului grupării mobile, atunci când se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi la competiţie”, au afirmat reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

Este bine de ştiut că pătrunderea în stare de ebrietate în zona stadionului şi în interiorul acestuia, încercarea introducerii de băuturi alcoolice în arena sportivă, refuzul de a se supune controlului corporal preventiv şi al bagajelor efectuat de forţele de ordine, căţăratul pe gardul care delimitează spaţiul de joc de tribună, aruncarea cu obiecte de orice fel spre alţi spectatori sau asupra forţelor de ordine, adresarea de injurii sau expresii vulgare, pătrunderea pe suprafaţa de joc, cu excepţia cazurilor de forţă majoră, sunt doar câteva dintre faptele interzise de lege şi care vor fi sancţionate de jandarmi.

Având în vedere că partida va începe la ora 19.00, este interzisă comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului „Dan Păltinişanu”, în intervalul orar 17.00 – 21.00.

„Spectatorii sunt sfătuiţi să respecte măsurile stabilite pentru buna desfăşurare a partidei, să nu săvârşească fapte antisociale ce pot să atragă sancţionarea acestora, contravenţională sau penală, să aibă un comportament civilizat, compatibil cu spiritul de sportivitate, de fair-play care trebuie să caracterizeze toţi participanţii la un joc sportiv”, concluzionează reprezentanţii Grupării Mobile Timişoara.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor