Peste 1.300 de medici si asistenti vin la Timisoara la cursul de terapie intensiva si medicina de urgenta

De Adrian Panduru
Peste 1.300 de medici si asistenti vin la Timisoara la cursul de terapie intensiva si medicina de urgenta
© Tion: Peste 1.300 de medici si asistenti vin la Timisoara la cursul de terapie intensiva si medicina de urgenta
La Timișoara va avea loc „Cursul naţional de ghiduri și protocoale în anestezie, terapie intensivă şi medicină de urgenţă”. Peste 1.300 de medici și asistenți vin la Timișoara pentru această manifestare.

Evenimentul va avea loc în perioada 22 – 24 septembrie 2016. Este cea de-a 14-a ediţie a cursului.

Datorită nivelului ştiinţific deosebit şi prestigiului internaţional al acestui eveniment, European Society for Computing în Anesthesiology and Intensive Care (ESCTAIC) a solicitat ca lucrările celui de-al 26-lea Congres European ESCTAIC să se desfăşoare împreună cu această manifestare, în acceaşi locaţie şi în aceeaşi perioadă.

Peste 1.300 de medici şi asistenţi medicali vor participa la acest eveniment care se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22 A. Sunt peste 100 de speakeri invitaţi, dintre care 70 din străinătate.

„Nivelul acestei manifestări este expresia recunoaşterii internaţionale la cel mai înalt nivel de care se bucură Şcoala Română de ATI: câştigarea prin alegeri a funcţiei de preşedinte al ESA, câştigarea, timp de două mandate succesive, a unui loc în Consiliul Societăţii Mondiale de Anestezie, din cele 3 alocate Europei, clasarea pe locul doi pe naţiuni în competiţia lucrărilor originale prezentate la recent-încheiatul Congres Mondial de Anestezie desfăşurat la Hong-Kong”, transmit organizatorii – prof. dr. Dorel Săndesc, președinte al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă și dr. Ovidiu Bedreag, secretar general al Asociației Nonprofit pentru Anestezie și Terapie Intensivă „Aurel Mogoșeanu” Timișoara.

Festivitatea de deschidere va avea loc joi, 22 septembrie 2016, ora 18.30, în sala Europa, etaj I, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara. La această festivitate va fi prezentat un film despre Timișoara – Capitală Culturală a Europei, o prezentare-spectacol „Medicina și Arta”, iar sâmbătă, de la ora 17, în același loc, va avea loc simpozionul „Medicină și Teologie”.

Manifestarea ştiinţifică este organizată de Asociaţia pentru Anestezie Terapie Intensivă „Aurel Mogoșeanu” Timișoara, în colaborare cu Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, Societatea de Medicină de Urgență și Catastrofă din România.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor