Pescari, oferta promotionala cu taxa de 15 ron/zi continua!

Reactualizat la:
Pescari, oferta promotionala cu taxa de 15 ron/zi continua!
ADVERTORIAL. S-a deschis prima balta privata pentru pescuit la CARAS si CARACUDA cu retinere 5kg de CARAS si CARACUDA incluse in taxa de 15 ron/zi!

Balta este amplasata in Carpinis, judetul Timis, in spatele Fabricii de Caramida, balta se numeste Gold Pike Timis ! *** OFERTA PROMOTIONALA ESTE INCA VALABILA!!! ***

pesti 2

Cui ii e dor de un pescuit la PLUTA “ca pe vremuri” la caras si caracuda, pe o balta privata pe care se si prinde peste ….il asteptam in fiecare vineri, sambata si duminica, singurele zile cand bazinul mare de 10 hectare e deschis pentru “plutasi”. Captura medie/pescar in 2015 a fost anul asta de 4 kilograme fiecare! Urmariti video pentru exemplificare, asa a mers unul dupa altul, mai mici si mai mari: https://www.FACEBOOK.com/goldpiketimis.

pesti 3

Crapul (salbatec) se elibereaza imediat dupa capturare!!

TAXA ESTE 15 RON/ZI cu 5 kg de CARAS/CARACUDA incluse in taxa cu maxim 3 bete/pescar ! Copii intre 6 si 13 ani platesc 10 ron ! Pentru copii sub 6 ani intrarea este gratuita!

pesti 4

Lansam aceasta ***OFERTA PROMOTIONALA*** deoarece avem caras in exces !!!! Au fost partide in care s-au prins 20 kg de caras in 6 ore (doar in locurile in care s-a momit de pescar)!
Bazinul de caras si caracuda are 10 hectare si este o balta salbatica, plina de stuf pe fundul baltii, asa ca recomandam numai pescuitul la pluta/match/Sheffield.

pesti 5

Programul de functionare este vineri, sambata si duminica de la 7:00 -19:00 ! Este deschis si in orice sarbatoare legala! Deschidem cu rezervare prealabila in orice zi pentru un grup de minim 6 pescari! Relatii suplimentare gasiti pe pagina de internet: https://www.FACEBOOK.com/goldpiketimis sau la 0731.169.677 .

pesti 6

Avem si un bazin separat de 2 hectare populat cu rapitor – STIUCA unde pescuitul se face NUMAI in sistem Prinde si Elibereaza, NUMAI cu momeli artificiale si NUMAI din barca! Pe acest bazin se intra NUMAI cu rezervare prealabila!

Datorita numarului limitat de locuri, pe bazinul de stiuca, accesul pe lac se face numai pe baza de rezervare telefonica la numarul 0731.169.677.

pesti 7

Pentru informatii suplimentare, poze si filmari cu capturile de caras, caracuda si stiuca poti intra pe pagina GoldPikeTimis de web: https://www.FACEBOOK.com/goldpiketimis.
Puteti urmari filmarea unei partide de pescuit la stiuca pe GoldPikeTimis accesand linkul: https://www.youtube.com/watch?v=s1uquR5hEn8.