Pescari, oferta promotionala cu taxa de 15 RON/zi continua!

Pescari, oferta promotionala cu taxa de 15 RON/zi continua!
ADVERTORIAL. S-a deschis prima balta privata pentru pescuit la CARAS si CARACUDA cu retinere 5kg de CARAS si CARACUDA incluse in taxa de 15 RON/zi!

Balta este amplasata in Carpinis, judetul Timis, in spatele Fabricii de Caramida, balta se numeste Gold Pike Timis ! *** OFERTA PROMOTIONALA ESTE VALABILA!!! ***

DSC00058

Cui ii e dor de un pescuit la PLUTA “ca pe vremuri” la caras si caracuda, pe o balta privata pe care se si prinde peste ….il asteptam in fiecare vineri, sambata si duminica, singurele zile cand bazinul mare de 10 hectare e deschis pentru “plutasi”. Captura medie/pescar in 2015 a fost anul acesta de 4 kilograme fiecare! Urmariti video pentru exemplificare, asa a mers unul dupa altul, mai mici si mai mari : https://www.FACEBOOK.com/goldpiketimis.

galeata lavabil plina

Crapul (salbatic) se elibereaza imediat dupa capturare!!

TAXA ESTE 15 RON/ZI cu 5kg de CARAS/CARACUDA incluse in taxa cu maxim 3 bete/pescar ! Copii intre 6 si 13 ani platesc 10 RON! Pentru copii sub 6 ani intrarea este gratuita!

Balta_01.06.2015-2

Lansam aceasta ***OFERTA PROMOTIONALA*** deoarece avem caras in exces !!!! Au fost partide in care s-au prins 20 kg de caras in 6 ore (doar in locurile in care s-a momit de pescar)!
Bazinul de caras si caracuda are 10 hectare si este o balta salbatica, plina de stuf pe fundul baltii, asa ca recomandam numai pescuitul la pluta/match/Sheffield.

Peste_13kg_3 pescari-fosti la stiuca_

Programul de functionare este vineri, sambata si duminica de la 7:00 -19:00 ! Este deschis si in orice sarbatoare legala! Deschidem cu rezervare prealabila in orice zi pentru un grup de minim 6 pescari! Relatii suplimentare gasiti pe pagina de internet: https://www.FACEBOOK.com/goldpiketimis sau la 0731.169.677

DSC09923

Exista posibilitatea de inchiriere de barci de 2 sau 4 persoane.

IMG_6463

Pentru informatii suplimentare, poze si filmari cu capturile de caras, caracuda si stiuca poti intra pe pagina GoldPikeTimis: https://www.FACEBOOK.com/goldpiketimis

Pentru detalii suplimentare : 0731.169.677

Taguri: