Pericol de aglomerare în căminele studenţeşti

Pericol de aglomerare în căminele studenţeşti
Inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Timiş au efectuat controale în căminele ocupate de studenţi. Conform acestora, în general condiţiile sunt bune, dar spaţiul de cazare este insuficient în comparaţie cu cererile studenţilor.

Inspectorii au verificat 35 de cămine din Timişoara, care aparţin celor patru universităţi care oferă cazare studenţilor: Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”.

Toate căminele sunt autorizate sanitar, s-au observat lucrările de igienizare făcute peste vară, acţiuni de dezinfecţie şi deratizare. De asemenea, în majoritatea căminelor s-a recondiţionat mobilierul, iar obiectele şi instalaţiile sanitare sunt funcţionale. Singura problemă pe care au descoperit-o inspectorii a fost legată de spaţiul insuficient de cazare, comparativ cu cererea, aşa că se tem de o posibilă aglomerare a camerelor cu unul sau două locuri.

În perioada următoare, prin căminele Universităţii de Vest vor trece şi membri Organizaţiei Studenţilor din Universitatea Timişoara, pentru a se asigura că locurile din cămine nu au fost vândute şi că studenţii care au confirmat acceptarea locurilor s-au instalat în camerele care le-au fost rezervate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor