Pensionari luaţi drept terorişti, fiindcă au făcut poze în mall

Pensionari luaţi drept terorişti, fiindcă au făcut poze în mall
Un pensionar împingând scaunul cu rotile în care se află soţia lui paralizată, doar în mintea unor oameni cu imaginaţie foarte bogată, poate arăta ca un terorist.

Se pare că un gardian dintr-un mall englezesc dispune de acea doză de imaginaţie. Omul securităţii dintr-un magazin deschis de curând în oraşul Hull a reacţionat de îndată ce a zărit un bărbat de 79 de ani în timpul în care încerca să îşi facă lui şi soţiei sale o poză la intrarea în mall. Teroriştii sunt peste tot, iar riscurile nu pot fi acceptate, s-a gândit probabil gardianul. „Nu aveţi voie să faceţi poze aici”, i-a ordonat paznicul lui Anthony Richards, pensionarul cu alură de terorist. Bărbatului şi soţiei sale li s-a explicat apoi că regula cu fotografiile a fost făcută special pentru terorişti şi că paznici au datoria de a verifica pe oricine pare suspect.

„A fost ridicol. Te face să te gândeşti la ce se întâmplă în clipa de faţă în lumea aceasta”, a povestit Anthony. „Nu interzic oamenilor să facă poze în Paris, la Turnul Eiffel, sau în Londra la Roata Mileniului. Astfel de lucruri nu pot decât să îndepărteze vizitatorii. Făcusem nişte poze ca să i le trimit fiicei noastre, dar oricum nu ieşiseră foarte bine”, a continuat bărbatul. „Complicele” teroristului în vârstă de 79 de ani, soţia sa aflată într-un scaun cu rotile, a ajuns în imposibilitatea de a se deplasa normal în urma unui accident de maşină, de acum mulţi ani. „Betty, soţia mea, nu s-a putut abţine să nu vadă totul ca pe o glumă. A râs de ideea că ar putea fi considerată un terorist. I-am spus să nu spună în glumă că avem bombe sub scaunul ei. Nu pot să îl învinueisc pe gardian. A fost drăguţ şi a ţinut uşa deschisă pentru noi la ieşire. El doar a respectat instrucţiunile”, a adăugat pensionarul.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !