Pavel Popescu catre parlamentarii PSD-ALDE: Intre datoria pe care o aveti fata de partid si datoria pe care o aveti fata de tara, alegeti tara!

Reactualizat la:
Pavel Popescu catre parlamentarii PSD-ALDE: Intre datoria pe care o aveti fata de partid si datoria pe care o aveti fata de tara, alegeti tara!
© foto: One-2-One /Pavel Popescu
ADVERTORIAL. „Dragi colegi din PSD-ALDE, vă solicit ca la moțiunea de cenzură să gândiți în primul rând ca români și nu ca membri de partid, și să votați alături de opoziție căderea guvernului Tudose”, le transmite deputatul liberal Pavel Popescu parlamentarilor care susțin majoritatea guvernamentală.

Pavel Popescu amintește că actualul guvern nu a ținut cont nici de programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile și nici de atenționările românilor care au demonstrat împotriva modificărilor legilor Justiției.

„Ați venit cu legile Justiției în Parlament, deși în ianuarie-februarie, peste jumătate de milion de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta față de acest pachet legislativ. Ați mers înainte cu reformarea codului fiscal, cu toate că patronatele, sindicatele, camerele de comerț și orice antreprenor român v-a cerut să nu o faceți”, spune liderul liberal.

„Știți foarte bine, așa cum astăzi știe aproape orice cetățean al României, că programul de guvernare cu care ați câștigat alegerile nu a fost niciodată pus în practică, și că de fapt premierul Tudose a oferit o guvernare toxică ce a produs haos și instabilitate”, mai spune Pavel Popescu.

„Dragi colegi, aproape tot ce ați promis în materie fiscală s-a dovedit un fiasco: ați anunțat că eliminați CASS pentru alte venituri decât cele salariale, în schimb reintroduceți măsura de la 1 ianuarie 2018; ați reintrodus acciza pe benzină și motorină eliminată la 1 ianuarie 2017; reintroduceți taxa de mediu cu altă denumire; ați promis că nu impozitați veniturile sub 2000 de lei, în schimb de la 1 ianuarie vreți să impozitați toate contractele part-time ca și contracte full-time”, amintește Popescu.

„Vă cer ca la votul pe moțiunea de cenzură să vă gândiți la copiii și nepoții voștri și nu la stabilitatea unui guvern care le distruge viitorul. Vă cer un lucru simplu: între datoria pe care o aveți față de partid și datoria pe care o aveți față de țară, alegeți țara”.

(824462)