Paul Trans va ofera transport rutier cu cisterne la preturi incepand de la 0,99 euro pe kilometru (P)

Reactualizat la:
Paul Trans va ofera transport rutier cu cisterne la preturi incepand de la 0,99 euro pe kilometru (P)
© Paul Trans va ofera transport rutier cu cisterne la preturi incepand de la 0,99 euro pe kilometru (P)
Dacă aveţi nevoie să transportaţi rutier substanţe lichide, puteţi apela cu încredere la societatea timişoreană Paul Trans SRL. Preţurile pornesc de la 0,99 de euro, plus TVA, pentru un kilometru.


Dacă aveţi nevoie de o gamă completă de servicii în domeniul transporturilor rutiere, societatea Paul Trans SRL vă poate oferi o gamă extrem de largă în acest domeniu. Pe lângă aceste servicii de transport, Paul Trans SRL vă oferă şi servicii de organizare a transportului în întreaga Europă, partenerul logistic vă garantează că mărfurile dumneavoastră ajung la timp şi în siguranţă la destinaţie.

Pe lista serviciilor oferite este inclus şi transportul cu cisterne de mari dimensiuni, aceasta la preţuri excelente. Astfel, transportul dumneavoastră special poate ajunge la destinaţie pentru un preţ pornind de la doar 0,99 de euro pe kilometru, plus TVA.

Destinaţiile pe care compania de transport are operaţiuni sunt atât cele din Europa, atât în spațiul intracomunitar, cât și în spațiul extracomunitar. Orice aveţi de trimis către partenerul dumneavoastră va beneficia de expertiza Paul Trans. Pe lângă operaţiunile de transport mărfuri clasice, societatea mai oferă şi organizare de transporturi agabritice grele și speciale pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcții, utilaj minier, precum și orice alte tipuri de obiecte ale căror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă.

Paul Trans SRL oferă clienţilor următoarele tipuri de camioane pentru destinațiile prezentate: camioane cu prelată, dubă, jumbo, megatrailer, frigorifice, cu sarcină utilă 20-24 tone și înălțime de până la 3 metri, cu sarcină utilă de 3,5 tone și 7,20 metri, cisterne. Deplasarea pe rutele stabilite este coordonată de profesioniști care analizează solicitările și oferă soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Mai multe informaţii legate de serviciile oferite, dar şi de soluţii personalizate şi comandarea unor servicii din partea celor de la Paul Trans pot fi obţinute la sediul din Timişoara al companiei, situat în Calea Martirilor 1989, nr 61, 300762, la telefon: 0766060384 – Mobil – 24/24 h, la birou – 0256486077, sau fax – 0256211407. De asemenea, societatea poate fi contactată pe e-mail, la adresa contact@paul-trans.ro.
Regulament de plasare a anunturilor