Paul Trans Service – I.T.P de la 80 de RON

Paul Trans Service – I.T.P de la 80 de RON
ADVERTORIAL – De acum înainte, cei care dețin camioane nu vor mai avea probleme în a găsi un service la care să apeleze atunci când au nevoie de reparații sau intervenții prompte și de calitate. Cel mai mare service de camioane din Vestul României s-a deschis la Timișoara. După ce s-au efectuat lucrări de modernizare și optimizare, centrul și-a deschis porțile. Service-ul este deținut de firma Paul Trans, companie binecunoscută în România şi în Europa pentru seriozitatea şi promptitudinea serviciilor pe care le oferă.

Service-ul de camioane redeschis de firma Paul Trans se află pe Calea Șagului (timp de 14 ani a aparținut firmei Iveco) și dispune de toate facilităţile la standarde europene. În august 2014, Paul Trans a achiziţionat service-ul, aducându-i o serie de îmbunătăţiri şi modernizări.

Noul service de camioane, singurul din Sudul Timişoarei şi unul dintre cele mai mari din ţară, pune la dispoziţia clienţilor, posesori şi/sau conducători de camioane, o gamă diversă de servicii şi echipamente de ultimă generaţie în domeniu: spălătorie ansamblu tir (tarif: de la 65 de lei); cuptor de vopsire; pregătire pentru tinichigerie; stand de îndreptare şasiuri și cabine; 7 elevatoare cu sarcină utilă care ajunge până la 48 de tone; revizie ITP (de la 80 de lei pentru autovehicule); hală cu exhaustoare de fum și încărcare instalații climă cu freon. Service-ul dispune şi de o sală de aşteptare cu toate facilităţile, inclusiv camere video, care îi dau posesorului camionului aflat în service posibilitatea să îşi urmărească vehiculul pe durata operaţiunilor de reparare.

Casa de expediţii Paul Trans SRL stă în continuare la dispoziţia clienţilor cu departamentul de transport cu dispecerat non-stop, asigurând serviciile de transport şi de organizare a transportului pentru destinaţii din Europa, atât în spaţiul intracomunitar, cât şi în spaţiul extracomunitar.

Pe lângă operaţiunile de transport marfă clasice din Timişoara spre orice destinaţie din România şi din Europa, Paul Trans oferă şi organizare de transporturi agabaritice grele şi speciale pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcţii, utilaj minier, precum şi orice alte tipuri de obiecte ale căror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă. Paul Trans poate asigura transporturi atât către ţările UE, cât şi către ţările CSI. În funcţie de destinaţia dorită şi de caracteristicile transportului, clienţii Paul Trans au la dispoziţie următoarele tipuri de camioane: camioane cu prelată, dubă; jumbo; megatrailer; frigorifice; cu sarcină utilă de 20-24 tone şi înălţime de până la 3 metri; cu sarcină utilă de 3,5 tone şi 7,20 metri.

Paul Trans oferă o gamă largă de servicii profesionale de transport rutier intern şi internaţional de marfă pe întreg teritoriul Europei, atât în spaţiul intracomunitar, cât şi în spaţiul extracomunitar: transport internaţional pentru mărfuri generale; transport rutier auto de marfă la grupaj – LTL; transport auto rutier în regim de camion complet – FTL; transporturi auto rutiere de mărfuri perisabile cu camioane frigorifice cu temperatură controlată (refrigerare sau congelare); transport naval maritim de containere în regim de container complet – FCL sau în regim de grupaj marfă pe container – LCL; transport internaţional şi intern de produse de siderurgie; transport agabaritic, greu şi special; transport de mărfuri periculoase; transport textile, confecţii produse uşoare şi de volum; transport de lichide alimentare, alimentare şi ADR cu cisterne auto; transport vrac. Paul Trans asigură şi servicii logistice personalizate, de la simpla coordonare şi manipulare de mărfuri până la depozitare în aproape toată România, management şi administrare de stocuri, realizate prin sisteme performante.

Mai multe informaţii legate de serviciile oferite, dar şi de soluţii personalizate şi comandarea unor servicii din partea celor de la Paul Trans pot fi obţinute la sediul din Timişoara al companiei, situat în Calea Şagului DN 59 (E70), km 8 + 700 m, Parcul Industrial Monladys, str. Palermo, la telefon: 0766.060.384 – Mobil – 24/24 h, sau fax – 0256.211.407. De asemenea, societatea poate fi contactată pe e-mail, la adresa contact@paul-trans.ro, sau pe site-ul www.paul-trans.ro.

Taguri: