Paul Trans, partenerul care va garanteaza succesul operatiunilor de transport al marfurilor (P)

Reactualizat la:
Paul Trans, partenerul care va garanteaza succesul operatiunilor de transport al marfurilor (P)
© TION: Paul Trans, partenerul care va garanteaza succesul operatiunilor de transport al marfurilor (P)
Un produs expediat către destinatar şi ajuns la timp la sediul acestuia oferă garanţia seriozităţii unei firme. Societatea Paul Trans SRL vă poate ajuta în atingerea acestui scop. Apelând la Paul Trans, beneficiaţi de o gamă completă de servicii de transport şi organizare a transportului întreaga Europă, partenerul logistic vă garantează că mărfurile dumneavoastră ajung la timp şi în siguranţă la destinaţie.


Un partener de încredere, Paul Trans este răspunsul pe care îl căutaţi atunci când vreţi ca o expediţie de marfă să fie realizată corect, iar marfa încărcată în camion să ajungă în oricare colţ al Europei, în securitate şi la timp.

Destinaţiile pe care compania de transport are operaţiuni sunt atât cele din Europa, atât în spațiul intracomunitar, cât și în spațiul extracomunitar. Orice aveţi de trimis către partenerul dumneavoastră va beneficia de expertiza Paul Trans. Pe lângă operaţiunile de transport mărfuri clasice, societatea mai oferă şi organizare de transporturi agabritice grele și speciale pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcții, utilaj minier, precum și orice alte tipuri de obiecte ale căror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă.

Paul Trans SRL oferă clienţilor următoarele tipuri de camioane pentru destinațiile prezentate: camioane cu prelată, dubă, jumbo, megatrailer, frigorifice, cu sarcină utilă 20-24 tone și înălțime de până la 3 metri, cu sarcină utilă de 3,5 tone și 7,20 metri. Deplasarea pe rutele stabilite este coordonată de profesioniști care analizează solicitările și oferă soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Mai multe informaţii legate de serviciile oferite, dar şi de soluţii personalizate şi comandarea unor servicii din partea celor de la Paul Trans pot fi obţinute la sediul din Timişoara al companiei, situat în Calea Martirilor 1989, nr 61, 300762, la telefon: 0766060384 – Mobil – 24/24 h, la birou – 0256486077, sau fax – 0256211407. De asemenea, societatea poate fi contactată pe e-mail, la adresa contact@paul-trans.ro.
Regulament de plasare a anunturilor