Paul Trans a deschis cel mai mare service de camioane din vestul Romaniei!

Paul Trans a deschis cel mai mare service de camioane din vestul Romaniei!
ADVERTORIAL – Paul Trans, firmă deja bine cunoscută în România şi în spaţiul intracomunitar şi extracomunitar pentru seriozitatea şi promptitudinea serviciilor de transport rutier de marfă pe care le oferă, la orice oră şi în orice loc din Europa, a demonstrat încă o dată că este în continuă dezvoltare şi mereu preocupată să îşi extindă gama serviciilor pe care le pune la dispoziţia clienţilor săi. Fidelă acestui principiu, Casa de expediţii Paul Trans a redeschis, după o perioadă de lucrări de modernizare şi optimizare, cel mai mare Service de camioane din vestul României.

Service-ul de camioane redeschis de firma Paul Trans dispune de toate facilităţile la standarde europene. Se află în Calea Şagului şi timp de 14 ani a aparţinut firmei Iveco. În august 2014, Paul Trans a achiziţionat service-ul respectiv, aducându-i o serie de îmbunătăţiri şi modernizări.

Noul service de camioane, singurul din sudul oraşului Timişoara şi unul dintre cele mai mari din ţară, pune la dispoziţia clienţilor, posesori şi/sau conducători de camioane, o gamă diversă de servicii şi echipamente de ultimă generaţie în domeniu: spălătorie; cuptor de vopsire; pregătire pentru tinichigerie; stand de îndreptare şasiuri; 7 elevatoare cu sarcină utilă care ajunge până la 48 de tone; revizie ITP; hală cu exhaustoare de fum. Foarte important, service-ul dispune şi de o sală de aşteptare cu toate facilităţile, inclusiv camere video, care îi dau posesorului camionului aflat în service posibilitatea să îşi urmărească vehiculul pe durata operaţiunilor de reparare.

Casa de expediţii Paul Trans SRL stă în continuare la dispoziţia clienţilor cu departamentul de transport cu dispecerat non-stop, asigurând serviciile de transport şi de organizare a transportului pentru destinaţii din Europa, atât în spaţiul intracomunitar, cât şi în spaţiul extracomunitar.

Pe lângă operaţiunile de transport marfă clasice din Timişoara spre orice destinaţie din România şi din Europa, Paul Trans oferă şi organizare de transporturi agabaritice grele şi speciale pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcţii, utilaj minier, precum şi orice alte tipuri de obiecte ale căror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă.

Paul Trans, una dintre cele mai mari firme de transport mărfuri, are o echipă competentă, flexibilă şi dinamică, permanent în contact cu partenerii săi şi gata oricând să rezolve orice necesităţi de transport sau să aplice o strategie de transport în ţările Uniunii Europene şi CSI.

Beneficiind de o poziţie geografică privilegiată şi de o reţea extinsă de colaboratori interni şi internaţionali, Paul Trans poate asigura transporturi atât către ţările UE, cât şi către ţările CSI.

În funcţie de destinaţia dorită şi de caracteristicle transportului, clienţii Paul Trans au la dispoziţie următoarele tipuri de camioane: camioane cu prelată, dubă; jumbo; megatrailer; frigorifice; cu sarcină utilă de 20-24 tone şi înălţime de până la 3 metri; cu sarcină utilă de 3,5 tone şi 7,20 metri.

Traficul este coordonat de profesionişti care analizează solicitările şi oferă soluţii personalizate pentru fiecare client în parte.

Paul Trans oferă o gamă largă de servicii profesionale de transport rutier intern şi internaţional de marfă pe întreg teritoriul Europei, atât în spaţiul intracomunitar, cât şi în spaţiul extracomunitar: transport internaţional pentru mărfuri generale; transport rutier auto de marfă la grupaj – LTL; transport auto rutier în regim de camion complet – FTL; transporturi auto rutiere de mărfuri perisabile cu camioane frigorifice cu temperatură controlată (refrigerare sau congelare); transport naval maritim de containere în regim de container complet – FCL sau în regim de grupaj marfă pe container – LCL; transport internaţional şi intern de produse de siderurgie; transport agabaritic, greu şi special; transport de mărfuri periculoase; transport textile, confecţii produse uşoare şi de volum; transport de lichide alimentare, alimentare şi ADR cu cisterne auto; transport vrac.

Paul Trans asigură şi servicii logistice personalizate, de la simpla coordonare şi manipulare de mărfuri până la depozitare în aproape toată România, management şi administrare de stocuri, realizate prin sisteme performante. Acest serviciu oferit de Paul Trans completează din punct de vedere logistic suportul pe care îl oferă clienţilor, care au astfel posibilitatea externalizării complete atât a costurilor de transport, cât şi de depozitare.

Mai multe informaţii legate de serviciile oferite, dar şi de soluţii personalizate şi comandarea unor servicii din partea celor de la Paul Trans pot fi obţinute la sediul din Timişoara al companiei, situat în Calea Şagului DN 59 (E70), km 8 + 700 m, Parcul Industrial Monladys, str. Palermo, la telefon: 0766.060.384 – Mobil – 24/24 h, sau fax – 0256.211.407. De asemenea, societatea poate fi contactată pe e-mail, la adresa contact@paul-trans.ro sau pe site-ul www.paul-trans.ro

Taguri: