Patru candidati pentru postul de manager la Spitalul Odobescu

5Comentarii
Patru candidati pentru postul de manager la Spitalul Odobescu
Doi, trei şi chiar patru candidaţi pentru un post de manager la spitalele din Timişoara în cazul cărora managementul asistenţei medicale a fost preluat în vară de autorităţile locale. Reprezentanţii Primăriei Timişoara refuză să facă publice numele candidaţilor.

Câte trei dosare pentru Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” şi Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, două pentru Spitalul Clinic Municipal şi patru pentru Spitalul de Obstetrică-Ginecologie „Dumitru Popescu” (Odobescu) au fost depuse, la sediul Primăriei Timişoara, până în data de 15 noiembrie 2010, data limită de depunere a candidaturilor pentru la funcţiile de manageri la cele patru unităţi transferate la Consiliul Local Timişoara.

Oficialii municipalităţii refuză deocamdată să facă publice numele candidaţilor, motivânt că acest lucru ar putea duce la „presiuni”. „Nu vom face publice numele celor care au depus dosarele pentru că nu vrem presiuni şi discuţii. Marţi (23 noiembrie, n.r.) vor fi anunţaţi cei ce intră în concurs după analizarea dosarelor”, a precizat Flavius Boncea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara.

Conform regulilor de organizare a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la cele patru spitale publice al căror management a fost transferat către CL Timişoara, prima etapă dintre cele patru ale concursului constă în selecţia dosarelor depuse, după care va urma evaluarea proiectelor de management pe care trebuie să le facă fiecare candidat. A treia probă va fi cea scrisă, iar a patra susţinerea proiectului de management depus de candidat şi un interviu. Proba scrisă se va desfăşura în 25 noiembrie şi participă la ea candidaţii care au fost declaraţi admişi la selecţia de dosare şi care au obţinut cel puţin nota 7 la evaluarea proiectelor de management.

Delia S. Barbu5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor