Patronii din Timisoara pot deveni invatacei prin intermediul cursurilor gratuite, online

De Marcel Hoster
Patronii din Timisoara pot deveni invatacei prin intermediul cursurilor gratuite, online
Dacă aveţi o afacere şi doriţi să vă vindeţi produsele sau serviciile în mediul virtual, puteţi învăţa cum să o faceţi, gratuit şi online. Aceasta, prin intermediul unei platforme electronice create de Universitatea Politehnica Timişoara.

Universitatea Politehnica Timisoara oferă celor interesaţi posibilitatea să se perfecţioneze în mod gratuit, prin intermediul unei platforme educaţionale. Instituţia de învăţământ superior a lansat un nou curs online, liber, deschis, gratuit, pe platforma online de învățare virtuală UniCampus: cursul de Comerț mobil – m-commerce.

Cursul de m-commerce (Comerț mobil) se adresează tuturor celor care doresc să dezvolte activități de comerț electronic, companiilor interesate de activități pe dispozitive mobile cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele. Pregătirea furnizează informații complete din zonele economic, juridic și tehnic, necesare pentru adoptarea cu succes a paradigmei m-commerce. Comerțul de pe dispozitive mobile, pe scurt m-commerce, reprezintă cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii prin intermediul dispozitivelor wireless de buzunar, precum telefoanele mobile și tabletele. Trainingul este planificat să dureze 5 săptămâni în mediul online, cu suport tutorial oferit de UPT, cu material video, informații, studii de caz, exemple și teste. Cursul constă din 5 module independente și include subiectele economice, legale şi tehnice necesare pentru înțelegerea și aplicarea m-commerce. Fiecare modul se concentrează pe câte o temă majoră: Fundamente ale m-commerce, Marketing online, Usabilitate web și mobil, Magazine online și mobile, Securitatea m-commerce. După fiecare dintre cele 5 module există câte un test, finalizarea testelor permițând cursanților să obțină și certificatul de absolvire a cursului.

UniCampus este o inițiativă a Centrului de eLearning (CEL) al Universității Politehnica Timișoara, care are ca scop dezvoltarea primei platforme de învăţare ân mediul virtual de tip MOOC – Massive Open Online Courses, universitar din România: o platformă virtuală online pentru cursuri în regim liber, gratuit, deschis, pentru toată lumea. Viziunea UniCampus este de întărire a recunoașterii universităților românești, a puterii de susținere și penetrare în viața economică, socială și educațională din România a educației de calitate, prin promovarea accesului liber la cunoaștere. Platforma este una de tip deschis, la care vor participa și alte universități din România care doresc să își aducă contribuția la dezvoltarea educației deschise, prin dezvoltarea de cursuri de tip MOOC în limba română, similare cu cele oferite internațional de organizaţii importante.

În aprilie 2016, UniCampus a fost lansat cu 2 cursuri online: Educația Deschisă – concept, Educația Deschisă – Unelte, iar acum este disponibil cursul Comerț Mobil – M-commerce, dezvoltate de către Universitatea Politehnica Timișoara în parteneriate internaționale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor