Pasiune pentru medicina, grija fata de oameni (P)

Pasiune pentru medicina, grija fata de oameni (P)
Clinica Dr. Aljobory Medical Center a luat naștere din pasiune pentru medicină, grijă faţă de oameni, abnegație pentru valoarea terapeutică a actului medical și din devotament pentru etica medicală.

Misiunea noastră este să oferim pacientilor servicii medicale europene la prețuri accesibile, punând accent pe profesionalism, colaborare inter-disciplinară, intimitate și confort.

Pentru realizarea misiunii noastre ne-am ales cu cea mai mare atenție colaboratorii, astfel încât pacienții noștri să beneficieze de experiența unor specialiști de renume și profesioniști desăvârșiți. Punând accent pe colaborarea inter-disciplinară cei care ne calcă pragul nu vor beneficia doar de experiența unui singur specialist, ci de un diagnostic complet și de un tratament eficient.

Dr. Aljobory Medical Center vine în întâmpinarea pacienților săi cu cabinete echipate cu aparatură de ultimă generație. Fiecare cabinet este dotat cu propriul ecograf.

Datorită echipamentului performant, suntem în măsură să oferim tratamente medicale la standarde europene prin proceduri video-asistate, minim invazive. Dr. Aljobory Medical Center dispune de un bloc operator ultramodern cu două săli de operaţie şi terapie intensivă cu echipamente de monitorizare post-operatorie.

Unul dintre atuurile noastre este serviciul de tomografie computerizată.

În cadrul Dr. Aljobory Medical Center se află un punct de recoltare Synevo și o farmacie cu dublu circuit.

Confortul pacienților, colaboratorilor și angajaților este pentru Dr. Aljobory Medical Center o prioritate. Intenția noastră a fost aceea de a alunga fiorul pe care îl simțim cu toții când intrăm într-o unitate medicală. Albul a fost exclus, preferând să ne orientăm spre culori solare și pline de viață.

La Dr. Aljobory Medical Center veţi găsi mereu o echipă unită și bine închegată în jurul pasiunii comune pentru medicină.

Toate departamentele sunt dotate cu echipamente medicale de ultimă generație, cu ajutorul lor putându-se realiza cele mai importante investigații: tomografie computerizată, ecografie 2D, 3D și 4D, ecografie mamară, endoscopie video-asistată și alte proceduri de explorare medicală. Personalul medical calificat și performanța tehnică înaltă asigură diagnosticarea completă, rapidă și corectă a pacienților.

Histeroscopie videoasistată (diagnostică și intervențională)
Tratament hemoroizi cu infraroșu
Laser endovenos pentru varice
Bronhoscopie videoasistată (diagnostică și intervențională)
Gastroscopie videoasistată
Cistoscopie videoasistată (diagnostică și intervențională)
Spirometrie
Colonoscopie videasistată (diagnostică și intervențională)
Colposcopie videoasistată
Ecografie tiroidiană

 Totul a inceput cu un vis: visul de a oferi servicii excelente tuturor celor care au nevoie de noi. Am dorit să mijlocim accesul fiecărui om la ceea ce înseamna condiții și servicii medicale occidentale. Astfel, am conceput totul pentru confortul celor care ne vizitează, fără a ne îndepărta de crezul nostru. Dumnezeu ne-a ajutat în perseverența noastră și ne-a răsplătit eforturile.

 Dorim ca toți cei care ne calcă pragul să simtă că sunt tratați cu profesionalism, grijă și promptitudine, iar prin intermediul nostru pacienții să beneficieze de ultimele inovații din medicină.
Regulament de plasare a anunturilor