Partizan de exceptie, in concert la Setup

3Comentarii
Partizan de exceptie, in concert la Setup
Miercuri seara, formaţia Partizan, alături de şarmantul Artanu, a susţinut un concert extraordinar în Setup Venue din Timişoara, în faţa unui public nu foarte numeros, dar extrem de cald, care a fredonat alături de băieţi piese ca Fata mea, Banii sau Perfect.

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Partizan e de fapt „trupa lui Artan”. Precedenta apariţie a carismaticului muzician din oraşul nostru ar fi trebuit să se desfăşoare în luna decembrie a anului trecut, în aceeaşi locaţie alături de Timpuri Noi. Doar că, Timpurile au cântat atunci pentru prima oară fără Artanu, iar începând din acest an Adrian Pleşca a repus pe picioare formaţia Partizan. E drept, se spune că ciorba reîncâlzită nu mai are acelaşi gust niciodată, dar farmecul oricărui concert Partizan este asigurat prin simpla prezenţă a muzicianului care la cei 49 de ani ai săi reuşeşte să fie la fel de şarmant ca-ntotdeauna.

Concertul din Setup ar fi meritat fără îndoială un public mai numeros, iar cei care au lipsit nemotivat au pierdut un spectacol pe cinste, un one-man show made by Artanu. Asta nu înseamnă că ceilalţi membri ai proiectului au fost şterşi prin prestaţiile lor. Ideea e că majoritatea celor prezenţi au venit să-l vadă/ audă pe Adrian Pleşca „Artanu”. La un moment dat, în timp ce existau mici probleme tehnice, Artanu s-a apucat să cânte alături de basist celebra piesă Perfect. Aceea care spune că „Oile placide/ S-au aşternut la iernat/ Privesc nutreţul cu multă poftă/ Din care se vor hrăni iarna întreagă/ Perfect”. Desigur, din ecuaţia serii n-a lipsit nici „Fata mea la toţi le place/ Că-l are pe vino’ncoace/ Fata mea este de top/ Se bate pe primul loc/ Merge la Roland Garros/ Ca s-aducă banu’ gros”, cântată la bis. Sau simpatica Duşmănie, cea cu „Ştiţi cu toţi că Artan e cel mai mare duşman/ E duşman şi recunosc tare pentru că e prost/ Se oftică mai ales că n’are şi el Mercedes/ E’ofticat că n’are maşină/ E’ofticat că n’are vilă, E’ofticat că n’are femei/ E’ofticat că n’are lei”. O altă piesă care s-a bucurat de aprecieri a fost Şah, iar călduroasele aplauze venite la final au pecetluit un concert de excepţie. Una peste alta, Artanu a demonstrat încă o dată că e o figură în adevăratul sens al cuvântului, iar cei care au absentat au toate motivele să fie ofticaţi…..

Z. V.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor