Parcul Copiilor e închis, muncitorii sunt… daţi dispăruţi!

20Comentarii
Parcul Copiilor e închis, muncitorii sunt… daţi dispăruţi!
Timişoara - Acelaşi peisaj dezolant în Parcul Copiilor! Deşi reprezentanţii primăriei anunţau că parcul va fi închis de la 1 noiembrie pentru lucrări edilitare, acesta are lacătul pus, dar în zonă, nu era, miercuri, nici picior de muncitor. Oficial se lucrează!

La sfârşit de octombrie, primarul Gheorghe Ciuhandu şi viceprimarul Adrian Orza anunţau că, de la 1 noiembrie 2008, primăria se apucă, în sfârşit, de lucrări în Parcul Copiilor. Că vor avea loc lucrări de corecţie la arbori, vor fi refăcute aleile, se va lucra la partea de canalizare şi iluminat, tot ce înseamnă lucrări edilitare, fără partea de echipamente de joacă pentru copii. Asta, pentru că proiectul general privind reabilitarea şi modernizarea Parcului Copiilor a fost atacat de Prefectura Timiş în instanţă, iar această instituţie a primit câştig de cauză, pe motiv că prin respectivul proiect s-ar fi restrâns spaţiul verde. Reprezentanţii primăriei au susţinut tot timpul că nu vor să atenteze la spaţiul verde şi că propun doar o “retrasare” a aleilor şi deschiderea câtorva localuri de alimentaţie publică. Dar, iată că a trecut prima parte a lunii noiembrie, iar în parc… nu mişcă nimeni nimic. Ce-i drept, lacătul e pus! Cel puţin miercuri, în toiul zilei, nu era nici picior de muncitor în zonă şi nici urmă să fi trecut vreunul pe acolo. Un paznic ne-a explicat că… trebuie să treacă alegerile şi este nevoie de bani mulţi ca să fie… ce-a fost odinioară. În rest, aceeaşi atmosferă dezolantă şi pustiu: bănci smulse din pământ sau cu tot felul de înscrisuri, grămezi de dale, gunoaie în tunelul trenuleţului, sticle sparte în clădirea cu oglinzi şi ce-a mai rămas din fosta cofetărie, mistuită de flăcări… Purtătorul de cuvânt al primăriei, Flavius Boncea, spune însă că se lucrează: “Lucrările au început, momentan a intrat în parc Horticultura, care lucrează la spaţiile verzi, în decembrie se va lucra la canalizare, după care vom reface aleile. Lucrările edilitare vor fi gata în primăvară, iar tot în cursul anului viitor vor fi instalate echipamentele de joacă”, ne-a declarat Boncea. Asta înseamnă ori că muncitorii au vreun program special, ori că… trebuie să vină iarna ca să înceapă cu adevărat şi serios lucrările! Din păcate, în acest ritm mai avem de aşteptat până să se întâmple ceva cu Parcul Copiilor!20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor