(P) Mesajul primarului liberal Nicolae Robu catre timisoreni

(P) Mesajul primarului liberal Nicolae Robu catre timisoreni
ADVERTORIAL. De două ori mi-ați dat încrederea pentru a deveni primarul dumneavoastră. Acest lucru mă onorează și mă obligă. Mă țin, de aceea, de cuvânt și merg înainte cu toate proiectele anunțate pentru Timișoara. Ați avut ocazia să vedeți cât de multe lucruri bune s-au întâmplat în orașul nostru în acești ani de când sunt Primar, câte proiecte mari și grele am implementat cu succes, cu succes, dar și în totală cinste și legalitate, nu ca prin alte atâtea părți, unde corupția s-a dovedit a fi la ea acasă, știrbind însuși prestigiul țării noastre, în ansamblul ei! V-ați bucurat, desigur, împreună cu mine, de victoria noastră comună, victorie istorică, cea mai mare realizare a Timișoarei de la Revoluție până în prezent, câștigarea competiției cu 13 alte orașe ale României, printre care București, Cluj, Iași, Craiova, Arad etc., pentru titlul de capitală europeană a culturii în 2021!

Duminică, vom avea alegeri parlamentare, iar rezultatul lor va influența în mod semnificativ dezvoltarea Timișoarei în următorii 4 ani. Nu-i totuna să avem la centru un guvern PNL sau să avem un guvern PSD.

Știți bine că sunt 3 obiective mari pe care eu le susțin pentru Timișoara: Centura auto ocolitoare Sud, Spitalul regional de urgență și Pregătirea orașului pentru ca în 2021 să fie Capitală Europeană a Culturii la superlativ. Toate aceste proiecte ale Timișoarei au nevoie de sprijin de la centru.

Doar un guvern PNL condus de Dacian Cioloș garantează realizarea acestor proiecte. Doar cu un guvern PNL putem fi siguri că Timișoara și Timișul vor conta și vor avea influență la București. Pentru un guvern PSD, știți foarte bine că va conta, înainte de orice și nemeritat, profund inechitabil, Teleormanul d-lui Dragnea, ca și până acum!

Dragi timișoreni, am nevoie de susținerea dumneavoastră pe 11 decembrie. Vă cer sprijinul pentru ca echipa mea, formată din candidații Partidului Național Liberal (PNL) să fie echipa câștigătoare în Timiș. Am văzut în sondaje că 76% dintre dvs. sunteți foarte mulțumiți și mulțumiți de mine. Și asta, sunt convins, pentru că ați văzut că vă sunt loial, mă preocupă binele orașului, muncesc enorm, duc toate lucrurile la bun sfârșit și sunt corect și cinstit, într-un cuvânt: sunt unul de-al dumneavoastră! Fiind așa de mulți cu mine, înseamnă că o parte dintre dvs. nu sunteți în același timp și membri sau simpatizanți PNL. Evident, cu toții aveți întreg respectul meu. Dar am o rugăminte: dați-vă votul, la parlamentare, pentru echipa mea, pentru candidații PNL, pentru ca, ajutându-mă pe mine să am sprijin la București, să ajutați orașul, să vă ajutați, până la urmă, pe fiecare dintre dvs. în parte, ca beneficiari a tot ce se va face în oraș.

Contez pe dvs. și vă rog ca și dvs. să contați pe mine! Votați PNL pe 11 decembrie și veți duce România înainte, cu Banatul în frunte!

Primarul dumneavoastră,

Nicolae Robu

Profesor universitar,

Doctor honoris causa

(P) Publicat la comanda PNL Timiș, de SC Russmedia Newspaper SRL. Cod mandatar financiar: 11160004