Origami Residence – acasa in centrul Timisoarei: apartamente cu spatii mari si deschideri ample!

Origami Residence – acasa in centrul Timisoarei: apartamente cu spatii mari si deschideri ample!
ADVERTORIAL. Complexul rezidențial Origami, situat în centrul Timișoarei, este un loc pe care îl poți numi de la prima vedere casă. Și nu orice casă, ci una care se pliază perfect pe cerințele tale. Complexul oferă un spațiu de locuit generos și deschis, dar în același timp protector, cu un grad ridicat de funcționalitate și totodată familiaritate.

Complexul rezidențial promovat in exclusivitate de Șodolescu Imobiliare și Construcții vă oferă mai multe tipuri de apartamente disponibile imediat. Origami Residence este un complex amplasat în centrul orașului, pe strada Virgil Onițiu nr. 13-15, în cartierul Elisabetin.

Este o zonă rezidențială prin excelență a orașului Timișoara, trăsătură confirmată atât de lunga sa istorie citadină, cât și de dezvoltările arhitecturale curente ale acesteia. Ansamblul rezidențial Origami este desfășurat pe opt nivele, dintre care unul subteran și cuprinde apartamente cu două, trei și patru camere, precum și duplexuri pe două și trei nivele, situate în corpul superior al clădirii. Cele 21 de apartamente, proiectate prin înglobarea de forme geometrice regulate, oferă spații mari și deschideri ample, care captează cu ușurință lumina naturală și evidențiază liniile simetrice ale locuințelor.

Complexul rezidențial Origami propune o viziune arhitecturală bazată pe simetria și minimalismul formelor geometrice esențiale, care se îmbină prin intermediul unghiurilor îndrăznețe și a liniilor clare pentru a oferi un spațiu de locuit generos și deschis, dar în același timp protector, cu un grad ridicat de funcționalitate și totodată familiaritate.

Tot aici aveți la dispoziție 5 locuri de parcare supraterană și 21 de locuri de parcare subterană. Imobilul este racordat la toate utilitățile deja existente pe stradă: rețeaua de gaz metan, rețeaua de canalizare menajeră și pluvială, rețeaua de apă și energie electrică. Mai multe informații despre acest complex găsiți aici.

Complexul rezidențial Origami Residence este în construcție și poate fi predat la cheie în luna Martie a anului 2016.

Șodolescu Imobiliare și Construcții este una dintre cele mai apreciate agenții imobiliare din Timișoara. De mai bine de 20 de ani, echipa de profesioniști în domeniul imobiliarelor vă oferă servicii de calitate, ceea ce înseamnă, implicit, tranzacții reușite. Dacă vreți să vindeți, să cumpărați sau să închiriați în cele mai bune condiții, echipa de la Șodolescu se ocupă de un set complex de proprietăți: apartamente, case/vile, terenuri construcții, terenuri agricole, birouri, spații comerciale, spații industriale, hoteluri/pensiuni, chiar și ferme.

Clienții agenției acoperă toate categoriile pieței – de la cupluri care doresc să achiziționeze prima locuință, până la investitori care cumpără pentru venituri din închirieri, pentru a vinde mai departe sau pentru managementul proprietății. Scopul urmărit este același, și anume de a oferi consultanță de calitate și servicii excelente.

Șodolescu Imobiliare și Construcții vă va fi alături pe perioada tuturor negocierilor, iar când veți găsi proprietatea ideală, vă va ajuta la întocmirea actelor notariale, de la contractul de vânzare-cumpărare sau închiriere, până la intabularea noului proprietar în cartea funciară.

Ne puteți găsi pe Calea Bogdăneștilor Nr.22, Et.1, Timișoara, la telefon: + 40 (0) 371 110 110, contactându-ne prin e-mail la adresa office@sodolescu.ro, sau online pe www.sodolescu.ro.
Regulament de plasare a anunturilor