Organizeaza-ti evenimentele rapid si fara efort, din fata laptopului

Reactualizat la:
Organizeaza-ti evenimentele rapid si fara efort, din fata laptopului
ADVERTORIAL. Te afli în fața unui eveniment special din viața ta dar nu ai timp să bați drumurile pentru a-ți procura cele necesare? Acum poți face acest lucru simplu, din fața laptopului.


Doi tineri din România au avut ideea de a face viața mai ușoară oricui dorește să organizeze o petrecere și astfel au dezvoltat Fiestador, singura platformă din țară unde pot fi găsite toate serviciile de care este nevoie pentru reușita unui eveniment.

Cum procedezi?
Primul pas – ai nevoie de acces la internet.
Pasul următor – accesezi site-ul fiestador.ro și și vei găsi o mulțime de categorii ajutătoare care, pe baza unor filtre pe care le bifezi pentru a-ți face căutarea mai ușoară, îți vor oferi rezultatele care te interesează:
* săli de evenimente * catering * torturi * foto-video * flori și decorațiuni * candy bar * muzică live * DJ&MC *efecte speciale *artificii și lampioane * invitații * momente artistice * rochii de mireasă * costume miri * costume de botez pentru copii * oferte pentru luna de miere * ursitoare * mărturii de nuntă.
Pe platforma Fiestador vei găsi toți furnizorii de servicii din domeniile care te interesează, la un loc!
Și asta nu e tot. Dacă nunta este evenimentul pe care vrei să îl organizezi, ai opțiunea de a-ți personaliza invitațiile gratuit, după modelul unor template-uri existente pe site. Adaugi informațiile despre locație, dată, numele persoanelor și nașilor și ai obținut un serviciu gratuit, eliminându-l de pe lista ta, probabil deja foarte încărcată.

pozamare

Iar pentru a-ți crea o perspectivă despre ce înseamnă acest nou serviciu pe piața din România și cum îți va ușura procesul organizării, poți descărca gratuit un PDF cu informații consistente despre „Cum să organizezi un eveniment perfect”.

Iată că o idee binevenită, menită să economisească timpul investit într-un asemenea proces, are toate șansele să devină cel mai revoluționar mod de a organiza evenimente.

Și pentru că băieții s-au gândit la toate, au conceput și o modalitate (inevitabilă) de colaborare cu furnizorii de servicii. Oricine are o afacere în domeniile menționate mai sus poate deveni colaborator. Iar dacă există vreun serviciu pe care îl poți oferi și acesta nu se află între categoriile existente pe platformă, el poate fi adăugat cu ușurință.

wedding-698333_1280

Astfel, oricine intră pe pagina Fiestador poate să afle informații în calitate de viitor partener/colaborator sau de simplu client al platformei, legate de servicii și furnizori. Pentru orice întrebări și nelămuriri, îți stă la dispoziție marketing manager-ul Fiestador.

Felicităm inițiativa celor care au pus bazele acestui nou tip de servicii, le ținem pumnii și le dorim bun venit pe piața din România!

Date de contact: Ramona Dan, manager Marketing

0737 051 106
ramona.dan@fiestador.ro

Foto: Fiestador

(910280)