Orange Care Center acum si in Timisoara (P)

Reactualizat la:
Orange Care Center acum si in Timisoara (P)
Orange marchează deschiderea celui de-al treilea Care Center. Acesta este localizat în cadrul Orange shop din Bd. Republicii nr. 8, Timişoara şi va fi deschis în timpul săptămânii, până seara târziu, şi sâmbătă. Centrul este dedicat telefoanelor mobile şi oferă o gamă largă de servicii, de la reparaţii, setări, instalări şi upgrade-uri de soft până la transfer de conţinut.

 Serviciile oferite de Orange Care Center Timişoara sunt disponibile tuturor, indiferent că sunt sau nu clienţi Orange şi indiferent de tipul de telefon pe care îl deţin. Astfel, oricine îşi poate aduce telefonul mobil pentru reparaţii sau pentru a-şi face pe loc anumite setări sau instalări de softuri. Toate aceste activităţi au loc într-o zonă deschisă, astfel încât clienţii pot vedea cum lucrează specialiştii Orange.

 “La Orange Care Center clienţii pot veni nu doar pentru a-şi repara telefonul. Ei beneficiază şi de alte servicii, cum ar fi Transfer de conţinut, cea mai simplă şi eficientă modalitate de a transfera informaţiile din telefonul mobil atunci când doresc să îl schimbe, sau Smart Services, prin care primesc asistenţă pentru configurarea şi utilizarea smartphone-ului. Prin acest demers ne respectăm promisiunea făcută anul trecut de a oferi clienţilor noştri mai mult decât un centru de service şi de a veni în ajutorul utilizatorilor de telefonie mobilă care se pot adresa specialiştilor noştri atunci când au nevoie.” a declarat Roxana Chicioreanu, Product Manager Orange România.

 

Orange Care Center Timişoara işi asteapta clienţii conform programului de mai in jos:

luni – vineri: 8:30 – 19:30

sâmbătă: 9:00 – 15:00
Regulament de plasare a anunturilor