Omul invizibil se lasa vazut la Teatrul German din Timisoara

Reactualizat la:
Omul invizibil se lasa vazut la Teatrul German din Timisoara
Celebrul roman science-fiction publicat de Herbert George Wells în anul 1897 l-a inspirat pe actorul Alexa Halka în a crea un spectacol pe scena Teatrului German de Stat Timişoara. One-man show-ul „Omul invizibil” va avea avanpremiera în 9 februarie.

Teatrul German de Stat Timişoara (TGST) prezintă în luna februarie un nou proiect în cadrul programului „Rândul întâi”, pentru promovarea tinerilor creatori: „Omul invizibil”, adaptare după Herbert George Wells, în versiunea scenică şi în regia actorului Alex Halka. Avanpremiera va avea loc miercuri, 9 februarie 2011, la ora 19, în sala Studio a Teatrului Maghiar. 

One-man show-ul „Omul invizibil”, cu Iosif Csorba, se bazează pe romanul science-fiction cu acelaşi titlu de Herbert George Wells.

Acţiunea este centrată pe ambiţiile unui cercetător, care doreşte să depăşească limitele ştiinţei, devenind invizibil în urma propriilor experimente, dar ajungând astfel în scurt timp victima cercetărilor sale. În curând va constata că dezavantajele invizibilităţii sale depăşesc avantajele. Pentru a putea exista în continuare în societate, trebuie să se ascundă în spatele măştilor şi a hainelor. Dar hidoşenia caracterului său nu poate fi pusă în umbră prin măşti sau experimente, iar pericolul pe care nu-l vezi, nu-l poţi evita”, se arată în sinopsis.

Coordonarea animaţiei cu păpuşi a fost realizată de Ingrid Bonţa, muzica a fost compusă de Alex Halka, iar scenografia este semnată de Ioana Popescu. Spectacolul se traduce în limba română.

S.P.D.

Sursa foto: TGST
Regulament de plasare a anunturilor