Olimpiada speciala pentru copiii din judetul Timis

Olimpiada speciala pentru copiii din judetul Timis
Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a organizat duminică dimineaţa, la Timişoara, preselecţia pentru concursul naţional Olimpiada Copiilor „Pentru Viitor”, din zona de vest a ţării. Douăzeci de copii care provin din medii defavorizate au concurat pentru şansa de a participa la faza naţională a competiţiei, care va avea loc la Bucureşti.

Proiectul este parte a Anului european pentru combaterea sărăciei şi excluziunii sociale în România, care are ca scop creşterea gradului de conştientizare a opiniei publice cu privire la problematica sărăciei şi excluziunii sociale.

Olimpiada „Pentru viitor” se adresează copiilor care provin din medii defavorizate, dar manifestă talente artistice deosebite. În acest fel sunt create premisele pentru ca aceşti copii să devină adulţi cu competenţe profesionale sporite, care să îi ajute să depăşească situaţia de sărăcie cu care se confruntă familiile lor.

Cei douăzeci de concurenţi din Timişoara au fot selectaţi de Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din judeţele Timiş, Arad şi Caraş Severin şi au avut vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. Probele au vizat aptitudinile personale ale concurenţilor, talentele individuale şi modul în care se pot exprima prin limbajul artistic şi prin iniţiativele personale. Câştigătorii vor particpa la finala de la Bucureşti, care va avea loc pe 14 octombrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor