Oferta electorală a conservatorilor

1Comentariu
Oferta electorală a conservatorilor
ORADEA - Conservatorii şi-au lansat azi, la Filarmonica de Stat din Oradea, oferta electorală cu candidaţii propuşi de Partidul Conservator pentru funcţiile de primar al oraşelor şi comunelor din judeţ şi cele două piese de rezistenţă candidatul la Primăria din Oradea şi cel pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor.

Aşa cum era de aşteptat conservatorii i-au nominalizat oficial pe Traian Bodea, pentru funcţia de primar al Oradei, şi pe Octavian Bara pentru conducerea CJ Bihor „Din patru în patru ani partidele politice vin în faţă cu oferta electorală acelaşi lucru pe care îl facem şi noi azi în faţa dumneavoastră”, a subliniat Traian Bodea la începutul discursulu său.

Vor schimbări

Discursurile conservatorilor au avut toate un punct comun dorinţa de schimbare, de la schimbarea mentalităţii până la schimbarea celor care se regăsesc de fiecare dată pe listele electorale. „Numărul din ce în ce mai mic al celor care votează se datorează şi faptulu că partidele au aceeaşi ofertă de prea mulţi ani, iar cei care sunt azi în faţa voastră vor să schimbe ce se îbtâmplă în Oradea şi Bihor”, a anunţat Traian Bodea.

Pe aceeaşi linie a debutat şi speech-ul lui Octavian Bara care a subliniat că „poate a venit momentul să facem o schimbare”, politicianul sperând că se va schimba şi mentalitatea alegătorilor. Candidatul PC la preşedinţia CJ Bihor a subliniat că prioritatea numărul 1 a sa este dezvoltarea infrastructurii, ceea ce ar presupune şi o mai mare atractivitate a zonei pentru investitori.

Sprijiniţi de patroni

Pe lângă membrii şi partidului în sala de concerte a Filarmonicii au fost prezenţi şi reprezentanţi ai patronatelor şi doi parlamentari conservatori. Atât senatorul Codruţ Şereş, fost ministru, cât şi deputatul Eduard Helvig au ţinut să fie alături de colegii lor care intră în cursă pentru funcţiile de conducere din administraţiiile locale şi i-au încurajat pe candidaţi.

Un alt sprijin primit de conservatori a venit din partea Federaţiei Patronilor Bihor, care prin vocile preşedintelui Ioan Lucian, şi a directorului, Dan Octavian, şi-a anunţat sprijinul electoral pentru candidaţii PC. De asemenea conducerea Uniunii Femeilor din Bihor a anunţat sprijinul pentru conservatori prin preşedinta organizaţiei Mioriţa Săteanu, pezentă la lansare.

Valentin Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor