Oferta de munca in Irlanda – salarii de manager pentru asistente medicale

Oferta de munca in Irlanda – salarii de manager pentru asistente medicale
ADVERTORIAL. Oportunitate pentru persoanele cu pregătire de asistentă medicală. O clinică privată din Irlanda vine în perioada 22-23 noiembrie la Timișoara pentru a recruta personal. Salariile sunt cuprinse între 30.000 și 40.000 de euro pe an.

Clinica privată Tara Winthrop are sediul în Dublin, Irlanda. Este înființată încă din 2001 de o echipă care are o experiență combinată de peste 50 de ani în îngrijirea bătrânilor. Specialiștii din Irlanda își vor căuta colegi pentru postul de asistent medical și la Timișoara în perioada 22-23 noiembrie, la Hotel Timișoara.

Candidatul ideal trebuie să aibă o diplomă de asistent medical generalist de preferat obținută după 2007; experiența în geriatrie, medicină sau psihiatrie constituie un avantaj; cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional; atitudine pozitivă și capacitatea de a comunica eficient cu bolnavii. Asistenții medicali calificați recent au șanse reale de a fi selectați.

Reprezentanții Tara Winthrop au pregătit pentru candidați un pachet de salarizare atractiv. Ei vor asigura cheltuielile cu zborul, cazarea, masa și asistență pentru înregistrarea cu ordinul Asistenților Medicali din Irlanda. Salariul va fi cuprins între 30.000 și 40.000 de euro pe an, programul de lucru va avea 39 de ore pe săptămână, iar anual angajatul va primi 20 de zile de concediu de odihnă.

Cei care doresc să trimită un CV mai repede o pot face la adresele de e-mail rena.galvin@tara-winthrop.com sau daniel.botas@yahoo.ie. Pentru informații suplimentare în limba română puteți suna la 0727.183.626.
Regulament de plasare a anunturilor