Şoferii ADP Timişoara parchează pe trotuare

31Comentarii
Şoferii ADP Timişoara parchează pe trotuare
Criza locurilor de parcare e atât de mare în Timişoara încât şi inspectorii societăţii ADP, cei care blochează roţile şi ridică autovehiculele parcate neregulamentar… parchează pe trotuare. Diferenţa între ei şi restul şoferilor e că pe reprezentanţii ADP nu-i sancţionează nimeni. 

Poliţiştii comunitari fac zilnic verificări şi îi sancţionează pe conducătorii auto care parchează neregulamentar, pe trotuare, piste pentru biciclişti, scuaruri, locuri destinate persoanelor cu handicap etc. Pot dispune chiar şi blocarea sau ridicarea maşinilor, în funcţie de „gravitatea” faptei, de exemplu dacă şoferii blochează în aşa fel încât blochează complet circulaţia pietonilor pe trotuare. Cei care se ocupă de blocări şi ridicări procedează însă la fel: parchează pe trotuare! Iar timişorenii au constatat acest lucru în repetate rânduri, în zona centrală.

Cei de la ADP trebuie să intervină, să blocheze roţi, pentru că munca lor pare mai importantă decât cea a altor timişoreni. Bineînţeles, nu ne-a fost semnalat niciun caz în care un inspector ADP să fie sancţionat de poliţiştii comunitari. Iar să-şi blocheze singuri roţile nu se pune problema! Este vorba de angajaţii aceleiaşi societăţi a cărei conducere a propus recent modificarea Regulamentului de parcare în sistem TelPark şi ca şoferii să fie taxaţi până la ora 19 şi chiar sâmbăta, până la ora 13, dar pe moment autorităţile au amânat luarea unei decizii în acest sens. Aceeaşi societate ar trebui să realizeze locuri de parcare din banii încasaţi de la timişoreni…

Directorul ADP va face verificări

Directorul SC ADP SA Timişoara, Liviu Barbu, încearcă se le găsească diverse scuze angajaţilor săi, dar recunoaşte că normal ar fi ca şi ei să treacă prin aceleaşi „chinuri” ca şi ceilalţi conducători auto, să încerce să găsească locuri de parcare şi să parcheze regulamentar, mai ales că sunt în timpul de lucru, cu maşina de serviciu, şi ar trebui să fie un exemplu. „Am trei maşini care blochează roţi. Oamenii pleacă şi blochează roţi, nu stau, nu se duc să-şi cumpere roşii… Nu stau cu orele. Nu mi s-a mai semnalat această problemă, dar voi verifica şi le voi atrage atenţia angajaţilor să nu mai parcheze pe trotuare dacă se întâmplă aşa”, a declarat Barbu.

Şoferii ADP parchează cu nesimţire pe trotuar31Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor