Oaza de frumusete si culori, la Expo Flori de Mai

De T. Ex.
Oaza de frumusete si culori, la Expo Flori de Mai
ADVERTORIAL. Star Expo Timişoara, firmă specializată în organizarea de expoziţii, târguri şi evenimente, organizează în perioada 12 – 15 mai, „Expo Flori de Mai”, la Hala TIMCO, str. Circumvalaţiunii, nr. 8 – 12, eveniment pentru timişorenii de toate vârstele, iubitori de floră, îndrăgostiţi de natură.

„Expo Flori de Mai”, ediţia a X-a, se doreşte a fi, în concepţia organizatorilor, o veritabilă oază de frumuseţe şi culori, fiind, ca şi la ediţiile precedente, prin sutele de varietăţi de flori şi plante ornamentale, prin produsele, materialele, serviciile proprii cultivării, întreţinerii şi aranjamentelor floricole şi dendrologice, de arhitectură peisageră, ş.a., cea mai mare expoziţie de flori din vestul ţării, cu participare internaţională.

Timp de patru zile, pot fi vizitate standurile organizate pe platforma exterioară de 2.000 mp, prezentate de peste 60 de firme, cultivatori şi comercianţi de flori din România şi Ungaria.

Orarul de vizitare al expoziţiei este zilnic, în perioada 12 – 15 mai, , între orele 9 – 20, preţul biletului unic este de 2 lei.
Regulament de plasare a anunturilor