Oamenii aşteaptă Crăciunul şi Anul Nou

Oamenii aşteaptă Crăciunul şi Anul Nou
Mai sunt doar câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă şi în întreaga lume, spiritul Crăciunului îşi face tot mai simţită prezenţa.

Din Japonia până în Statele UNite se fac pregătiri pentru întâmpinarea sărbătorilor. La New York, conform tradiţiei, s-au aprins luminile bradului de la Rockefeller Center.

Primarul New Yorkului, Michael Bloomberg, cântăreţul Harry Connick Junior şi copii din zonele afectate de uragane au fost cei care anul acesta au aprins luminile în bradul de la Rockefeller Center. Pomul de Crăciun, adus din New Jersey, este decorat cu 30 de mii de beculeţe, iar decoraţiunea din vârf, în formă de stea, este alcătuită din 25 de mii cristale Swarovski.

,,Este uluitor, minunat. O noapte de excepţie şi cu toţii simţim spiritul sărbătorilor.,, Tradiţia bradului de la Rockefeller Center datează din 1931. An de an, mii de turişti vin să vadă iluminarea pomului de crăciun.

Şi în Japonia spiritul sărbătorilor a pus stăpânire pe oameni. 75 de moşi crăciuni din Statele Unite au venit special în Japonia pentru a le încânta sărbătorile.
Regulament de plasare a anunturilor