„O singură explicaţie: munca”

„O singură explicaţie: munca”
ORADEA - Atletul Adrian Pop a fost desemnat cel mai bun sportiv al CS Crişul în anul 2007. Sportivul orădean a avut un sezon de excepţie, cele mai bune rezultate ale sale fiind titlul de vicecampion european de juniori I, la aruncarea ciocanului, dar şi locul V cucerit la Cupa Europei cu reprezentativa de seniori a României.

De remarcat faptul că medalia de argint cucerită la CE de la Hengelo (Olanda) a fost prima la masculin din întrega istorie a atletismului românesc, la un CE, CM sau JO!
Adrian Pop impresionează prin modestie şi seriozitate. Antrenorul Méhes Albert, cel care îl pregăteşte, împreună cu soţia sa, Livia Méhes, afirmă că Adrian este un sportiv pe care şi l-ar dori orice tehnician. „Este un sportiv foarte bun, care munceşte fără menajamente la antrenamente. Este ambiţios şi decis să facă o carieră în atletism”, ne-a spus Méhes Albert.
Condiţii modeste
„Nu există nici un secret al rezultatelor mele. Singura explicaţie o constituie munca. Muncă, muncă şi iar muncă”, afirmă cel mai bun sportiv al CS Crişul. Remarcabil este faptul că pregătirea lui Adrian Pop s-a făcut în condiţii destul de modeste, ştiut fiind faptul că atletismul orădean dispune de o infrastructură dintre cele mai slabe din întrega ţară. „Sigur, condiţiile noastre de antrenament nu sunt dintre cele mai bune. Asta nu ne-a împiedicat însă să ne pregătim cu conştiinciozitate. Poate că aceasta este una din caracteristicile sportivilor români, care obţin rezultate peste condiţiile de pregătire pe care le au”, ne-a declarat Adrian Pop. Atletul orădean îşi doreşte de la sezonul viitor performanţe la fel de bune cu cele din acest an.
Adrian Pop termină perioada de juniorat la finele anului, urmând să treacă la categoria tineret. Anul viitor va avea aşadar o misiune mai dificilă, având de concurat cu adversari mai mari cu doi-trei ani.

CARTE DE VIZITĂ
Adrian Cristian Pop
Născut la 13 iunie 1988, la Oradea
Înălţime: 1,82 m. Greutate: 95 kg
Legitimat la CS Crişul, antrenori Livia şi Albert Méhes
Practică atletismul din 2001. Specializat în proba de aruncare a ciocanului
Vicecampion european de juniori I în 2007
Locul IV la CM de juniori II din 2005
Locul V cu echipa de seniori a României la Cupa Europei 2007
Campion balcanic de juniori în 2007
A cucerit peste 25 de titluri naţionale la aruncarea ciocanului, discului şi greutăţii, la copii, juniori şi tineret
A realizat cinci recorduri naţionale la aruncarea ciocanului juniori

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor