O noua fabrica se deschide in Sannicolau Mare. Standex – lider in gravura cu laser, cu experienta de 80 de ani in domeniu

O noua fabrica se deschide in Sannicolau Mare. Standex – lider in gravura cu laser, cu experienta de 80 de ani in domeniu
© foto: Standex
ADVERTORIAL. O nouă fabrică se deschide oficial în Sânnicolau Mare. Standex-Piazza Rosa este locul unde se realizează lucruri utile și plăcute ochiului, cu ajutorul laserului și a altor instrumente.

Reprezentanții Standex oferă servicii de înaltă calitate în ceea ce privește gravura cu laser, sudura și alte procedee, iar din mâinile acestor specialiști ies adevărate bijuterii care arată bine și sunt foarte utile, fiind utilizate zi de zi.

Să luăm, spre exemplu, bordul unei mașini. Este foarte posibil ca textura de pe bord să fie realizată de Standex. Indiferent de materialul din care este fabricată această piesă utilă a mașinii, Standex îi dă strălucire și stil. Când efectuați un apel de la telefonul mobil s-ar putea să țineți degetul pe o gravură realizată de Standex, pe spatele telefonului.

Standex este liderul mondial în grenarea chimică a matrițelor, oferindu-le clienților săi grenare cu laser, gravură laser, sudură laser, călire cu laser, reparații matrițe, reparație plan de separație, lustruire matrițe.

Standex va deschide oficial fabrica din Sânnicolau Mare în data de 28 aprilie.

Standex, o firmă americană cu tradiție care a preluat fabrica Piazza Rosa din Sânnicolau Mare de la italieni, are o experiență de 80 de ani în domeniul gravurilor. La nivel mondial, compania are 1.500 de angajați.

Standex este lider mondial în aplicarea texturilor pe o varietate de suprafețe care sunt folosite în domeniul automotive, pe suprafețe de plastic, pe cele din industria electronică și altele.

Suprafețele texturizate sunt mai durabile, mai ușor de curățat și mult mai atractive din punct de vedere estetic. Să nu mai vorbim de faptul că sunt și mai funcționale. Standex aplică texturi pe suprafețe de pe bordul automobilelor, pe produsele electronice, cum ar fi telefoanele mobile sau imprimantele.

Echipa Standex dispune de abilitatea de a combina arta de a lucra cu laserul cu noile elemente tehnologice și vizuale, fiind o firmă într-o continuă inovare, la curent cu ultimele noutăți în domeniu.

Nicio cerere de la clienți nu îi va surprinde pe specialiștii de la Standex, dar s-ar putea să vă surprindă ei cu ideile lor inovative.

(13174)
Regulament de plasare a anunturilor