O expozitie inedita aduce arta la Universitatea Politehnica din Timisoara

De S.P.D.
O expozitie inedita aduce arta la Universitatea Politehnica
O expozitie inedita aduce arta la Universitatea Politehnica
Vineri, 17 ianuarie 2013, la ora 10, în holul Facultăţii de Arhitectură şi Construcţii din Timişoara,  de pe strada Lalescu, se vernisează o expoziţie de  proiecte  inedită.

Rectoratul Universităţii Politehnica Timişoara  a iniţiat o campanie de estetizare  a imaginii  tuturor facultăţilor universităţii. Proiectele au fost realizate de studenţii Facultăţii de Arhitectură, anul VI, ca temă reală de studiu, care analiza accesele şi holurile de intrare în clădiri, precum şi  sistemele de orientare şi informare. Expoziţia va cuprinde, alături de proiecte, primele 10 lucrări de artă, sculpturi şi picturi, alese să dea o nouă identitate spaţiilor Facultăţii de Arhitectură.

„Este o primă etapă de  colaborare  cu Facultatea de Arte Plastice a Universităţii de Vest, cu mai multe obiective, printre care găzduirea în custodia  tuturor facultăţilor U.P.T.  a lucrărilor  de pictură,  grafică şi sculptură ale studenţilor, reînnodând vechea legătură dintre arhitectură şi celelalte arte.  S-a început cu 10 lucrări de sculptură şi pictură şi se va ajunge la sute de lucrări care vor înobila  spaţiile şi vor strânge legăturile dintre studenţii artişti şi politehnişti”, declară organizatorii evenimentului.

Proiectele vor intra în execuţie şi vor fi realizate cu asistenţa tehnică a studenţilor, asigurând şi o practică reală.

Foto (c) fotosen.ro

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor